facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Thika Travel

Thika Travel

Info

Wij willen je graag inspireren. Met op maat gemaakte, persoonlijke reizen naar de mooiste plekken op aarde. Thika Travel laat zich nergens door weerhouden: the sky is the limit. Is iets nog nooit gedaan? Dan organiseren wij het voor de eerste keer!

Geschiedenis

Thika Travel zet sinds 1986 de toon met buitengewone reizen naar de mooiste bestemmingen in onbekend Afrika, Latijns-Amerika, het subcontinent van India, de Indische Oceaan, de Emiraten en de poolgebieden. Gebaande paden laten we als het even kan links liggen. Liever brengen we je naar onbekende plekken. Is iets nog nooit gedaan? Dan organiseren wij het voor de eerste keer. De ervaring: dat is de werkelijke luxe.

Producten

(Luxe) maatwerkreizen naar: Afrika, Latijns-Amerika, India en subcontinent, Indische Oceaan, de Emiraten en poolgebieden. Selfdrives, huwelijksreizen, individuele rondreizen, safarireizen, poolexpedities en familiereizen.



"Thika Travel zet sinds 1987 de toon met buitengewone reizen naar de mooiste bestemmingen in onbekend Afrika, Latijns-Amerika, het Indisch subcontinent en de poolgebieden.Gebaande paden laten we links liggen - liever brengen we u naar ongerepte plekken. Is iets nog nooit gedaan? Dan organiseren wij het voor de eerste keer. De ervaring, dat is de werkelijke luxe!"
Adres: Kerkplein 6, 3628 AE Kockengen
Telefoonnummer: 0346-242526
moc.levartakiht@ofni
Stad: Kockengen
Route: Kerkplein 6
Postcode: 3628 AE


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 10:00 - 16:00


op zoek naar gerelateerd: thika travel vacatures, thika travel zuid afrika, thika travel brochure, thika travel tanzania, thika travel ervaringen, thika travel botswana, thika travel namibie, thika travel india
Recensies
Top reisorganisatie. Werkt volledig op maat. Luisteren naar uw wensen en gaan er dan mee aan de slag. Enkele keren een reis naar Zuid-Afrika laten uitwerken. Alles vlekkeloos verlopen.
Mooie organisatie, mooie website!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid