facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Thijssen Optiek

"Zien is leven. Comfortabel zien is onze passie. Juist omdat comfortabel zien zo belangrijk is, willen wij deze ook garanderen en bewaken voor de toekomst. Optometrie is dé weg naar gezond comfortabel zien. Hoe? Leg uw kijkprobleem of visuele klachten bij ons op tafel. Wij luisteren, hebben kennis van de mogelijkheden en zijn innovatief. Onze passie voor gezond comfortabel zien zorgt ervoor dat wij u soms met ongebruikelijke opties kunnen verrassen. Velen gingen u voor en zijn met andere kijkoplossingen de deur uitgegaan dan verwacht. Maar door deze verrassende kijkoplossing konden ze wél weer comfortabel zien.Wij vinden dat men te weinig aandacht besteed aan comfortabel zien. De gedachtegang is dat men al gezond goed kan zien en er dus"
Adres: Markt 53-55 , Bemmel 6681 AG, NL
Telefoonnummer: 0481 470 490
Stad: Bemmel
Route: Markt 53-55
Postcode: 6681 AG



op zoek naar gerelateerd: Wennen aan lenzen met cilinder, Preventief oogonderzoek, Preventie oogproblemen, Multifocale lenzen met cilinder, Eyewish Bemmel
Recensies
Onlangs met mijn zoon van 14 jaar ontzettend goed en vakkundig geholpen door al het personeel van Oogzorg Thijssen in Bemmel. Ruim 3 weken geoefend met het aanleren van lenzen in en uit doen. Niks was hen teveel als er maar progressie was! Chapeau voor al het geduld en het belangrijkste is dat mijn zoon zeer tevreden is met zijn lenzen en er goed mee om gaat! Nogmaals bedankt :
We zijn bij Oogzorg Thijssen geweest en zeer goed geholpen bij het uitzoeken van een Brilmontuur en Glazen inmiddels heb ik de bril binnen en helemaal top ben er zeer blij mee echt een aanrader
Ik had een wens voor dag lenzen. Verschillende lenzen geprobeerd en zo er achter gekomen dat maand lenzen beter bij mij passen. Allemaal met het grootste geduld van de wereld met alle aandacht voor de klant. Uiteindelijk heel bij met hetgeen ik nu gebruik. Dit alles in de vorm van een gebruikersabonnement. Nooit enige discussie over verbruik of wat dan ook en nog steeds met de beste service. Helemaal top!
Met slijpen een metaaldeeltje in het oog. Gebeld, ik kon meteen komen bij Winfred Thijssen. Vakkundig geholpen. Met speciale apparatuur werden foto’s gemaakt om het te lokaliseren. Met verdovende druppels pijnloos geholpen. Hij weet wat hij doet! Zeer goede service!
Fantastische service! Wij komen hier al jaren voor onze oogzorg. Zij hebben verstand van zaken. Bovendien hebben zij de geweldige zonnebrillen van Serengeti. Ook aardig en professioneel personeel en dat allemaal in Bemmel.
Wanneer ga nu naar een opticien!? Als je een probleem hebt met zien. Zo had ik afgelopen maand plotseling mijn bril stuk. Een goede vraag waarom heb je geen 2e bril! Natuurlijk had ik die maar dan wel met de verkeerde sterkte. Als je ouder wordt verandert je oogsterkte toch sneller dan je denkt. Gelukkig kon ik snel terecht bij Oogzorg Thijssen en werd er met spoed voor mij een nieuw montuur geregeld. Direct ook maar mijn 2e bril met dezelfde sterkte besteld. Ook deze was snel geleverd en tegen een gunstige prijs. Super service
Top service, nemen altijd alle tijd en aandacht. Het leuke en mooie is dat zij ook altijd met alle ontwikkelingen op het gebied van brillen en lenzen op de hoogte zijn. Klantvriendelijkheid staat ook voorop... zoals lenzen gewoon even per post opsturen mocht je deze niet kunnen ophalen. Een dikke duim ophoog!
Onze dochter ligt in het ziekenhuis en moest op stel en sprong een bril hebben. Bij navraag bij diverse opticiens bleek dat het toch minimaal 2 weken zou duren, bovendien is het lastig een bril uitzoeken in een winkel als je er zelf niet bij bent. Oogzorg Thijssen in Bemmel had de oplossing. Neem gewoon monturen mee naar het ziekenhuis. Kies er daar één uit. Zo gezegd zo gedaan. Binnen twee dagen was de bril er, met glazen en al, en kan mijn dochter weer zien. Grote klasse! Wij zijn zeer dankbaar.
Altijd goede service en snelle actie bij bijvoorbeeld een ijzerdeeltje in het oog. Verder goede kennis van zaken en vriendelijk personeel. Een fantastische zaak in ons dorp Bemmel.
Ik had binnen 24 uur mijn nieuwe contactlens in huis. Echt een zaak met oog voor goede en vooral snelle service!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid