facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Thijs Surfschool

Thijs Surfschool

Info

Thijs Surfschool is al jaren een begrip op surfgebied. De afgelopen jaren hebben we honderden mensen, op een gezellige, veilige manier leren surfen. En dat binnen 1 dag!

Geschiedenis

Door middel van aangepast windsurfmateriaal, instructeurs met de beste uitleg en de perfecte lesomgeving. Kunt u bij Thijs Surfschool leren windsurfen in enkele uren.. Dit kan op onze hoofdlocatie in Kamerland of de kleinere locaties bij Wolphaartsdijk en de "Paardenkreek"

Adres: Campensweg 1, 4493 MN Kamperland
Telefoonnummer: +31 (0)683418640
Stad: Kamperland
Route: Campensweg 1
Postcode: 4493 MN



op zoek naar gerelateerd: Windsurflessen Nederland, Leren windsurfen Grevelingen, Windsurfen Zeeuws Vlaanderen, Surfles Bergen op Zoom, Windsurfen Brabant, Windsurf weekend, Surfplank verhuur Veerse Meer, Surfschool Bruinisse
Recensies
Relaxte sfeer mooi materiaal en mooie locatie
We hadden alleen surfspullen gehuurd in de hoop dat een meer ervaren surfer ons kon les geven. Toen dit niet zo goed ging hielpen de leraren ons terwijl we niet eens in een les zaten. De leraren waren sociaal en duidelijk, materiaal was ook goed.
Top! Aardige mensen, zeker aan te raden.
Ervaren deskundig en vriendelijk personeel. Super spullen om te huren.
Goed materiaal!
Gewoon geweldige service.
Leuk en gezellig
Leuke lessen, dankzij Thijs surfschool een goede basis gekregen, met het gehele gezin les gehad en super relaxed.
leuke lessen en heel leerzaam! We komen elke jaar teug!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid