facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Thielen Paviljoen

Thielen Paviljoen

Info

Speciaal ter gelegenheid van de tentoonstelling 50 Jaar Thielen - De ogen van de meester is een prachtig Thielen Paviljoen gebouwd.

Producten

koffie - lunch - high tea - borrel - arrangementen op maat - diners en events zie agenda voor data!



"Bent u toe aan een nieuwe gebitsprothese, heeft uw prothese onderhoud nodig of ervaart u pijnklachten? Onze tandprotheticus Monique Thielen is gespecialiseerd in het aanmeten en zelfstandig vervaardigen van kunstgebitten. We voorzien u graag van advies en een passende oplossing. Ook kunt u informatie inwinnen over bijvoorbeeld het eigen onderhoud en de reiniging van uw gebitsprothese voor een optimaal comfort en een blijvend mooi gebit.Over Tandprothetische Praktijk ThielenMijn naam is Monique Thielen. Als tandprotheticus ben ik gespecialiseerd in het aanmeten en zelfstandig vervaardigen van kunstgebitten. Ik ben na mijn opleiding tot tandprotheticus in 1996 gestart met mijn eigen praktijk."
Adres: Keulsepoort 5, 5911 BX Venlo (gemeente)
Telefoonnummer: 0621124357
ln.neojlivapneleiht@negnirevreser
Stad: Venlo
Route: Keulsepoort 5
Postcode: 5911 BX



op zoek naar gerelateerd: 50 jaar thielen, evert thielen portretten, limburgs museum thielen, evert thielen boeken, evert thielen vrouw, dagmar thielen, limburgs museum evert thielen, evert thielen venlo
Recensies
Enkele weken geleden op vrijdagmiddag 15 .00 uur scheurtje in mijn gebit. Om 16.30 uur weer keurig gerepareerd. . Inmiddels nieuw gebit laten maken. Past perfect en heel vriendelijk behandeld. Zeker een aanrader.
Top service en een vakvrouw in haar praktijk, uit lange ervaring is dit een adres waar u met een gerust hart een perfecte behandeling krijgt. Duidelijk is, dat ik deze praktijk zeer aanbeveel... maak kennis en ervaar het.!!
Wat een goede service. Zaterdag een groot probleem.... zondag ochtend al opgelost. Ben erg vriendelijk geholpen. Dank je wel.
Wat een super fijne service en wat een vriendelijkheid! En de nazorg is super! Een echte aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid