facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor TheSafetyShop.nl

TheSafetyShop.nl

Info

EHBO, BHV & AED materialen en ADR uitrusting koopt u bij Thesafetyshop.nl

Geschiedenis

The Safety Shop is een handelsnaam van VCM Totaal. The Safety Shop is een online totaalaanbieder van BHV, AED, EHBO, ADR uitrusting en overige veiligheidsmaterialen en levert consumenten, overheidsinstanties en bedrijven meer dan 250 artikelen uit voorraad tegen zeer scherpe prijzen. The Safety Shop heeft een uitgebreid netwerk van fabrikanten en leveranciers over de hele wereld. The Safety Shop kiest uitsluitend voor kwalitatief hoogwaardige producten die op een eerlijke en humane manier vervaardigd worden.

Sinds de oprichting in 2006 is The Safety Shop een betrouwbare leverancier voor zowel de zakelijke- als consumentenmarkt. Klanten vinden op Thesafetyshop.nl niet alleen de nieuwste, populaire typen van een product, maar ook de eigen productie en minder bekende producten.

The Safety Shop gelooft in kennis en specialisme en gaat verder dan alleen het leveren van een product. Zo bent u naast de aanschaf ook voor advies over en onderhoud aan veiligheidsmiddelen bij The Safety Shop aan het juiste adres.

Adres: Zernikeweg 6, 3241MG Middelharnis
Telefoonnummer: 0187 - 478 900
Stad: Middelharnis
Route: Zernikeweg 6
Postcode: 3241MG


Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid