facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Thermosan Engineering

Thermosan Engineering

Info

Thermosan Engineering levert toebehoren voor alle voorkomende buisleidingsystemen voor internationale ondernemingen in de chemie, petrochemie en offshore.

Geschiedenis

Kenmerkend voor de klanten van Thermosan zijn de hoge eisen die zij stellen aan kwaliteit, productcertificaten en levertijden. Door de uitgekiende organisatiestructuur, de gedegen materiaalkennis en het vakmanschap van onze medewerkers neemt Thermosan in deze veeleisende markten een eigen, unieke positie in.

De materialen die Thermosan op voorraad heeft zijn zo divers als de wensen van de afnemers en lopen uiteen van extreem koude tot extreem hitte resistent. Elk materiaal is volledig traceerbaar en ieder product wordt afgeleverd met de juiste certificaten.

Ons kwaliteitsmanagementsysteem (ISO 9001-2008) waarborgt de kwaliteit. Daarnaast hebben wij een Declaration of Conformity van PED; door ons bewerkte materialen worden in eigen beheer doorgestempeld.

Adres: Herculesweg 19, 4338PL Middelburg
Telefoonnummer: 0031 118 62 78 50
Stad: Middelburg
Route: Herculesweg 19
Postcode: 4338PL


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Van der Peijl Techniek Middelburg Van der Peijl Techniek Middelburg 72 meter Ontdek de wereld van techniek! Kijk rond op onze website
Herder Herder 238 meter Vlot en vriendelijk geholpen met laden, geen laaddock aanwezig.
Lumileds Middelburg Lumileds Middelburg 409 meter Industrieel bedrijf
Norden Lifting Equipment BV Norden Lifting Equipment BV 585 meter Maak kennis met dit bedrijf, goede service en betaalbare prijzen
Autoschade Herstel Lokerse Autoschade Herstel Lokerse 600 meter Uitstekende service. Helpen meedenken en regelen. Aanrader!
TPU Services BV TPU Services BV 755 meter Fabricage, installatie en onderhoud van doseerinstallaties.
ARP BV ARP BV 983 meter LED Solutions Holland B.V. heeft in opdracht van ARP hen bedrijfspand mogen voorzien ...
Recensies
Vertaald door Google Direct laden, niet wachten. Origineel Załadunek od ręki, bez czekania.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid