facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Thermiq Italia

Thermiq Italia

Info

Riscaldare un ambiente non è mai stato così facile.

Grazie ai nostri pannelli con tecnologia ad infrarossi, potrai avere un metodo di riscaldamento eccezionale e rivoluzionario per appartamenti e per ambienti Business di ogni tipo.



"ThermIQ: Elektrische Infraroodverwarming, infraroodpanelen en intelligente elektrische verwarmingsoplossingen."
Adres:
Stad: Rotterdam


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Noordelijk Internationale Groep Noordelijk Internationale Groep 9 km Welcome to us! You can learn more information on the website: www.noordelijk-ig.eu
TotZon TotZon 10 km
Recensies
Gewoon niet bereikbaar. Krijg alleen receptionist aan de lijn dat ze niet kan doorverbinden. Heb je dus niets aan. Update. U heeft denk ik de verkeerde voor zich. Ik heb gewoon een mobiel nummer en heb geen gemiste oproepen.
Als ik nul sterren zou kunnen geven zou ik t doen. Wat een slecht **tbedrijf. Totaal geen verantwoordelijkheidsgevoel mbt service.
Eerst gebeld en op aanwijzing van telefoniste naar de winkel gegaan. Eenmaal aangekomen : geen winkel ! Is nog geen ster waard..
Wat een verschrikkelijk bedrijf. Leveren een infrarood paneel, dat is na een aantal jaren terwijl hij aanstond uit elkaar gebarsten, overal glas wat zeer warm was en in de bank die er onder stond is ingebrand. Ik ben nu al vanaf half Juni bezig om de schade aan de bank via hun verzekering vergoed te krijgen, ik wordt van het kastje naar de muur gestuurd, wat een drama....neem gewoon je verantwoording!
Heb bij dit bedrijf gewerkt als teamleider productie. Dit is een bedrijf dat infrarood verwarming panelen maakt. Deze panelen kunt u gebruiken om diverse ruimtes in uw huis te verwarmen, en eventueel te schakelen middels de modernste schakel technieken die er op de markt zijn. Verder is de firma ThermIQ een bedrijf dat met recht het label "duurzaamheid" mag dragen. Ik heb daarom ook het bedrijf zeer hoog staan en alle medewerkers zijn zeer gedreven en staan voor de volle 100% achter het product. De service is hartelijk en mocht u een probleem hebben bellen en dan wordt naar een gepaste oplossing gezocht. Een hartelijke bedrijf kun je je niet wensen .
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid