facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Thermen Soesterberg

Adres: Frits Koolhovenweg 8 , Soesterberg 3769 TR, NL
Telefoonnummer: 033 462 2460
Stad: Soesterberg
Route: Frits Koolhovenweg 8
Postcode: 3769 TR


Openingstijden

Maandag: 10:00-23:00
Dinsdag: 10:00-23:00
Woensdag: 10:00-23:00
Donderdag: 10:00-23:00
Vrijdag: 10:00-23:30
Zaterdag: 10:00-23:30
Zondag: 10:00-23:00


op zoek naar gerelateerd: Thermen locaties, Thermen Berendonck, Thermen Soesterberg menukaart, Thermen Bussloo, Thermen Soesterberg Groupon, Thermen Soesterberg korting, Thermen locaties Nederland, Thermen sauna
Recensies
Heerlijk dagje Spa bij Thermen Soesterberg. Sauna’s , stoombaden, rust ruimte zijn heerlijk! Telefonisch waren ze helaas niet te bereiken in de ochtend voor een reservering 2 x 20 minuten in de wacht gestaan. Helaas heeft thermen Soesterberg toch wel een aantal verbeter punten. De zwembaden zijn helaas niet heel erg warm waarschijnlijk staan deze lager qua temperatuur vanwege de hoge gas/stroom kosten. Als voorbeeld het 32 graden bad is net zo warm als het 35 graden bad. Dan het buffet met live cooking. Bij thermen Bussloo is dit geweldig maar hier ondermaats. Lange wachtrijen voordat een gerecht klaar is 15 minuten voor een mini hamburger. Het buffet ziet er niet verzorgd uit en eigenlijk geen kok die er naar om kijkt veel salades op en de soep was lauw. Het toetjes buffet waren 2 soorten oude muffe cakejes. Erg jammer om dit te ervaren. Op drankjes in het restaurant lang moeten wachten waarschijnlijk vanwege de grote drukte. Vervolgens kwamen er verschillende bestellingen mijn kant op terwijl ze voor andere tafels waren vrij chaotische bediening. Vanwege de drukte stond er ook een lange rij om af te rekenen 10 minuten. Aan de familie Dolman… Hier zit zoveel meer potentie in.
Kleinschalige sauna vergeleken met de andere 'thermen' saunas die ik ken in ieder geval met alles erop - en eraan. Perfect om een ochtend/middag/avond te vertoeven. + Alles bevindt zich op 1/2 min loopafstand van elkaar. Je zult geen hele dag nodig hebben voor deze locatie om de meeste dingen gezien/gedaan te hebben. +O.a. prima Jacuzzis, goed onderhouden mooie omgeving en tuin, natuurvijver, vele mooie goed onderhouden saunas om uit te kiezen, grote verscheidenheid aan zwembaden, douches om te scrubben met zout en reguliere douches. +Ook bevindt zich op de eerste etage een uitgebreide rustruimte en beautycentrum + zonnebank. +Mooi gerenoveerd restaurant waar het niet druk is en fijn vertoeven; ook om gewoon even te zitten en iets te lezen. +Vooral in de zomer aan te bevelen; het is een prachtige plek met meerdere grote zonneweiden met bediening. +Zowel personeel als publiek helemaal goed; klantvriendelijk, aardig, rustig en de sfeer over het algemeen uitstekend. Enige punten: +/- Niet heel ruim in opzet; dat maakt dat het op drukke dagen wat gedoe is om op bepaalde plekken je handdoek te kunnen hangen, om te kleden bij de kluisjes erg druk op bepaalde tijden of te kunnen gaan en staan waar je wilt ,zonder te hoeven wachten op groepen mensen. +/-En; Voor degenen wiens haar conditioner nodig heeft na een dag zwemmen in o.a. chloor; neem het zelf mee want dat bieden ze niet aan.
heerlijk middagje relaxen. sauna's waren weer op en top... vooral lekker zweten in de panorama sauna terwijl het buiten keihard regende. de Hamam reinigings ritueel voor het eerst ondergaan ..geweldig, daarna een extra relexmoment om even bij te komen van de Hamam ..maar daarna ... Yes in een mooi schoon maar vreselijk koud natuur zwembad gestapt
Mooie sauna met veel faciliteiten. De prijs is wel erg hoog, en daarmee ben ik kritisch op de details. Een aantal zaken die mij tegenvielen: - de sauna's voelden niet altijd goed op temperatuur. Zonder een thermometer is dat moeilijke objectief te beoordelen. - het was koud in het beneden restaurant. Geen dekentjes, de openhaarden waren allemaal uit. Er werd ook geen actie ondernomen door het personeel, behalve de opmerking dat we ook ergens anders konden gaan zitten. Ik heb mijn eten naar binnen geschoven zodat ik snel weer de sauna in kon. - het was enorm druk waardoor het tijdens de opgietingen echt hutje mutje was, áls je al een plekje kon bemachtigen. Vervelend om eerst lang te moeten wachten en dan als vee op elkaar te zitten, ondanks Corona. - in de sauna waren te weinig zandlopers en hoofdsteunen voor alle bezoekers. - weinig plekken om even wat water te drinken of een flesje te vullen. Een flesje water kost €3,75 wat ik echt een belachelijk hoge prijs vind naast de al aanzienlijk hoge entree. Ook het eten was prijzig.
Kwam hier altijd heerlijk genieten maar de baden zijn kouder gezet en de prijzen flink verhoogd. 50 euro voor een dag ? 3 bubbelbadjes en frisse baden ? Dus EN bezuinigen op energie EN de prijzen flink verhogen? Ook de sauna’s voelden minder warm. Als je feedback geeft wordt het ontkend en gesteld dat mensen graag ook in een wat kouder bad zwemmen. Schandalig. Totaal niet serieus genomen als klant . Ik ben geen thermen fan meer. En zeg even wat van mensen die rokend buiten lopen, tijdens Corona haalden jullie immers ook knuffelende stelletjes uit elkaar. Heel pro- actief!!
Vanaf het moment dat we binnen kwamen zijn we super hartelijk ontvangen. Het personeel is erg vriendelijk en behulpzaam. Ook bij de 'belevenissen', die fanatiek bezocht werden, werd meegedacht door het personeel als het maximale aantal personen werd bereikt. Zo werd bijvoorbeeld geregeld dat er een 2de ronde was voor de mensen die over bleven. De sauna's zijn lekker warm, en van veel te vaak openzwaaiende deuren hebben wij geen last gehad. De show opgieting is echt een aanrader voor de bezoeker die nog even moet wennen aan een hele dag met zichzelf zijn. Via ticketveilingen voor een acceptabele prijs kaartjes kunnen regelen, als student is het standaardtarief tamelijk hoog. Wanneer mogelijk zou ik rondkijken naar dit soort acties voordat u boekt.
Heel mooi, fijne sfeer en veel keuze voor sauna's. Ruim opgezet maar heel gezellig ingericht en daardoor krijg je niet 't gevoel dat 't zo groot is. Voelt heel knus. Wij hebben in het naastgelegen hotel een overnachting gedaan hotel kdk. Echter wel een rare ervaring gehad met een jongeman die gedurende de dag achter alle jonge meiden aan ging drankje aanbieden of er achter aan/aanspreken waaronder ik zelf. Ook rookte en dronk hij flink op de ligbedjes waar niet gerookt mag worden. Toen wij dit eind vd middag meldde aan de balie, was er nog een ander stel die tegelijkertijd met ons aan de balie hen verhaal deed. Die vertelde een soortgelijke situatie maar dan een stapje erger, met 2 andere personen. Aan de balie leek het personeel redelijk nonchalant er mee om te gaan.
Mooie sauna, ruim opgezet, schoon en vriendelijk personeel. Zelfs als het druk is heb je niet het gevoel dat het druk is. Buiten redelijk ruime ligweiden en meerdere zwembaden. Het is een van de mooiere sauna’s van Nederland, maar niet de goedkoopste. Reserveren vooraf is verplicht, maar is er vaak op korte termijn nog een bezoek te reserveren. Vanwaar dan mijn 3 sterren: recent was ik vergeten te reserveren, maar was er gelukkig nog wel plaats die dag en er was zelfs plek voor een behandeling. Ik wist niet dat er ook een aanbieding was voor die combinatie, en die is mij ook niet aangeboden. Elders was mijn ervaring hierin anders en werd ik in ieder geval even geattendeerd op een arrangement met de al door mij aangegeven voorkeuren. En dat scheelde dus een hoop geld. Enige teleurstelling hier. Moraal van het verhaal: voorkom teleurstellingen, reserveer vooraf. Scheelt een hoop geld.
Mooie sauna met genoeg faciliteiten. De ruimtes zijn schoon en mooi ingericht. Voelt echt als een luxe sauna. Fijn dat er ook een scrub-ruimte is. Wel wat weinig belevenissen op het programma als je alleen de ochtend gaat. Groot minpunt is het restaurant. Enorm overpriced en slechte kwaliteit. In mijn chai latte zat nog allemaal kruiden/poeder onderin dat niet opgelost was en de red velvet cake was gemaakt met botercrème in plaats van roomkaas en de structuur was absoluut niet 'velvet'. Dan heb je het gewoon niet begrepen.
Sauna was heerlijk en mooi. Goede rustruimte, spannende grot en leuke opgieting Eten is echt overpriced, meer dan 20 euro voor n 12 uurtje incl drinken is echt veel geld. Het waren 2 kleine broodjes met beleg en met klein bakje soep... zelfde geldt voor de club sandwich Frietjes waren wel erg lekker!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid