facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Thermen La Mer - Day Spa

Thermen La Mer - Day Spa
"Thermen La Mer is een luxueuze Day Spa aan de rand van Almere Haven.Thermen La Mer biedt u een verscheidenheid aan faciliteiten op Sauna & Wellness-Beauty gebied. Op deze site vindt u alle informatie voor een heerlijke dag ontspanning. Ons team staat garant voor een warm onthaal en een prettig verblijf."
Adres: Scoutingpad 3, 1351 GN Almere Haven
Telefoonnummer: 0365386888
Stad: Almere-Haven
Route: Scoutingpad 3
Postcode: 1351 GN


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 23:00
Dinsdag: 10:00 - 23:00
Woensdag: 10:00 - 23:00
Donderdag: 10:00 - 23:00
Vrijdag: 10:00 - 23:30
Zaterdag: 10:00 - 23:30
Zondag: 10:00 - 23:00


op zoek naar gerelateerd: thermen la mer kortingsbon, thermen la mer reserveren, thermen la mer badkleding, thermen la mer groupon, thermen la mer 2e persoon gratis, thermen la mer vacature, thermen la mer review, thermen la mer nieuwsbrief
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Beauty & Health Balance Beauty & Health Balance 3 km Zie er minimaal 5 jaar jonger uit met behulp van doeltreffende gezichtsbehandelingen ...
Recensies
Erg fijne sauna, aardig, klantvriendelijk en tevens vakkundig personeel. Al meerdere behandelingen gehad bij deze sauna, altijd een relaxe en fijne ervaring. 1x meegemaakt door zieke dat het personeel wat zoekende was bij een bepaalde handeling en rituele volgordes, aangezien ze deze normaal minder vaak of niet uitvoerden. Wat mij heel logisch leek dat alles dan iets stroever/anders verloopt. Eten is altijd goed!! ruime keuze. Sauna en baden zien er hygiënisch uit. Saunameesters lijken goed geschoold en maken er iedere keer weer iets leuks van.
Thermen La Mer is de favoriet voor mijn moeder en ik qua relaxation. Het gebouw geeft je een knus gevoel en buiten is er een zonneweide met veel ruimte en ligstoelen voor op zonnige dagen. Binnen ook een zwembad en er zijn verschillende soorten sauna's, zelfs één met infrarood, dus voor ieder wat wils. De massages die je erbij kan reserveren worden gedaan door zeer professionele massagetherapeuten en in een nette en schone omgeving. Ze zijn vriendelijk en heten je ook warm welkom. Het restaurant geeft grote porties en zeer ruime keus. Laatste orders daar was Camembert uit de oven en Gado gado kip salade: echt aan te bevelen! Buiten is er nog een verwarmd zwembad waar je heerlijk baantjes kan zwemmen, nog enkele sauna's en twee warme bubbelbaden zie ook de stock-foto. Deze laatste is heerlijk als afsluiter na een warme massage, omdat je lichaam nog nageniet door de warmte en bubbels, maar de frisse bries zorgt ervoor dat je een helder hoofd krijgt en niet in slaap valt. Reserveer als je kan een arrangement. Daar inbegrepen zit namelijk vaak een specifieke massage en zo ben je eerder geneigd om nieuwe soorten uit te proberen en te kijken hoe je lichaam en geest erop reageren.
Gewoon hele leuke sauna waar je ook goed kunt eten . En netjes schoon en verzorgd allemaal . Zeker een aanrader .
Het saunacomplex is niet heel groot maar wel prima om een dag door te brengen. Een binnen en buiten gedeelte met opgietingen verspreid over de dag. De yurt is leuk, wel wat frisjes in de winter maar er liggen dekens. Het restaurant is goed uitgerust met lekkere ontspanningsruimte. Alleen het aanbod bij de bar ruimte aan eten is karig. Dus als je niet terecht kan in het restaurant dan is er niet veel te eten. Ik zou op die bar kaart ook soep zetten en een salade en frietjes. Door personeelsgebrek hebben wij echt extreem lang moeten wachten op eten. Drie kwartier wachten op een kaasplankje is niet oké. En dat ging ten koste van de sauna tijd. Dat is zonde.
Zeven of Tien sterren komt dichter in de buurt ! Niet verder zoeken naar een sauna . Heerlijke dag gehad ! Massage / --- behandeling van de Buitencategorie ! Helemaal TOP ! Groet van Anita & Harrie v Diepen .
Het was heel druk tien we aankwamen iets na 17 uur maar zo rond 19 uur was er niets meer van te merken. Het was weer een heerlijk ontspannen avond. Had ik het geld dan ging ik elke week naar Thermen LA Mer, echt mijn favoriete saunacomplex.
Prima sauna, goede voorzieningen. Alleen het dompelbadje is mini en ook niet écht koud. Niet goedkoop, maar ze kunnen het vragen. Sommige opgietingen kosten €5, dat is wel typisch ondanks dat je er een ijsje of zo bij krijgt. Gelukkig geen badkleding- of damesdagen. Vriendelijk personeel!
Ondanks de hoge energieprijzen zijn de sauna ruimtes hier nog steeds heerlijk warm. Dat is bij veel sauna,s niet het geval. Heerlijk eten,vriendelijke bediening. Alles schoon. Een aanrader.
Top sauna! Goede prijs kwaliteitverhouding. Mijn voorkeur is vaak na 20:00uur te gaan is het niet zo druk. Je kan er goed parkerengratis. Dicht bij het snelweg!
Fijne sauna waar je helemaal tot rust kunt komen. Schone entourage, opgietingen verzorgd door kundige medewerkers, goed en gezellig restaurant.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid