facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Thermen Holiday

Thermen Holiday

Info

Thermen Holiday

Geschiedenis

Thermen Holiday heeft haar eigen unieke wellnessfaciliteiten en is een oase van rust in de Randstad met bijzondere sauna’s, zoals een bioscoopsauna en aquariumsauna.



"Een dagje wellness bij Thermen Holiday!Gelegen in Schiedam, biedt Thermen Holiday een oase van rust midden in de Randstad. Geniet van een wereld vol wellness en ervaar de bijzondere sauna-, massage- en beautyfaciliteiten. Kies bijvoorbeeld voor een heerlijke behandeling, kom tot rust in de Oosterse rustruimte en geniet van een heerlijke lunch of diner in het restaurant."
Adres: Prinses Beatrixlaan 10, 3121JN Schiedam
Stad: Schiedam
Route: Prinses Beatrixlaan 10
Postcode: 3121JN


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 23:00
Dinsdag: 10:00 - 23:00
Woensdag: 10:00 - 23:00
Donderdag: 10:00 - 23:00
Vrijdag: 10:00 - 23:00
Zaterdag: 10:00 - 23:00
Zondag: 10:00 - 23:00


op zoek naar gerelateerd: thermen holiday korting, thermen holiday contact, thermen holiday badkleding, thermen holiday review, thermen holiday telefoonnummer, thermen holiday groupon, thermen holiday menukaart, thermen holiday openingstijden
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Margot Floor Nails Margot Floor Nails 395 meter Welkom op mijn pagina! Voor meer informatie kijk even op mijn website: www.margotflo...
Recensies
Voor het eerst bij Thermen geweest, badkleding dag. Het was wel leuk maar in de middag zag je het steeds drukker worden wat natuurlijk een goed teken is maar wel lastig met de baden die snel vol zitten. Het is wel aan de kleine kant maar op zich lekker vertoeven. De kaart in het restaurant had ook lekkere dingen en gelukkig niet allemaal ongezond. Kwa desserts mocht het van mij uitgebreider. De baden zelf waren prima verwarmd. Ik had het alleen wel leuk gevonden om te weten hoe de baden heette, dat het bijvoorbeeld op de muur stond of een bordje. Dit was niet bij elke zichtbaar. Verder heb ik een leuke paar uur gehad!
Voor ons geen Thermen Holiday meer. Het was er zo belachelijk druk. We konden zelfs onze badjas niet eens op hangen omdat alle haakjes bezet waren. Een paar 100 mensen minder toelaten zou veel beter zijn, dan maar geen massa is kassa. Na 1,5 uur waren we er klaar mee. Heel jammer, maar ons zien jullie niet meer terug.
Voor het eerst naar deze thermen geweest. Het was een badkleding dag. Deze welness is kleiner vergeleken met de andere. Hierdoor was het snel heel druk en dat merk je ook. Aanbod is daardoor ook minder desondanks best knus en er hangt een Rotterdamse sfeer. Personeel was heel vriendelijk en behulpzaam. Vooral de saunameesters maken het bezoek geweldig met name dior hun passie voor het vak. Met name Joop en zijn persoonlijkheid zijn een aanwinst voor het bedrijf. Zeep was vaak op dat mag beter in de gaten worden gehouden. Er mag meer gelopen wordem door de beveiligers. Je ziet bepaalde types die moeite hebben met de huisregels Restaurant is ok, niet heel bijzonder. Ik had een broodje zalm. Smaakte prima maar wel klein voor de prijs 13,95. Soto ajam viel tegen. De kok was waarschijnlijk uitgeschoten met de sojasaus, want smaakte heel zout en ook weinig diepgang. Wat ik niet snap hoe kun je breekbrood serveren bij soto ajam? Dat is not done. Vervang dit bijvoorbeeld door een kommetje rijst. Soto zou ik niet aanraden. Zal ik hier vaker heengaan. Wil het nog wel een keer proberen
Mooie baden maar echt veel en veel te druk. Personeel dat aangeeft de werkdruk niet aan te kunnen, het was gewoon zielig ze stonden op huilen. restaurant propvol en heel lang wachten tot je uberhaupt iets kunt bestellen. Mega zacherijnig als je in het restaurant waar iedereen met badjas zit even je telefoon op tafel hebt schijnbaar verboden maar vriendelijk vragen hem weg te doen was er niet bij; nu weg en naar je locker. Dus voor echt even lekker ontspannen en gezellige sfeer zijn er veel betere welness centrums, wij komen hier niet meer.
Vandaag daar geweest. Het was er schoon, maar binnen we saai qua uitstraling. Buiten zag het er gezelliger uit... klein maar wel een heerlijke dag gehad. Lekker gegeten daar, bediening alleen niet super vriendelijk
Nou wij zijn gisteren bij jullie geweest. Wat hebben wij het koud gehad zeg. Alle baden die warm zouden moeten zijn waren koud. We moesten ons opwarmen in de sauna’s. Echt niet relaxed. Iedereen klaagde er over. In het restaurant bestelde ik een pokebowl met zalm. Dit was een grote bak met 1/4 aan rijst en 3/4 sla……gewoon echt sla! Dit hoort helemaal niet. Toen we hier iets van zeiden kregen we alleen de vraag of ik nog een schep rijst wilde….. de leidinggevende was niet echt blij met onze kritiek en kon mij alleen een drankje aanbieden. Verder kon ze er niets mee. Wij hebben dit alles bij de receptie aangekaart en daar zei ze : ja ik kan er niets aan doen. Ik schrijf het op en dat bespreken we dan later. Als klap op deze mooie onbezorgde dag….. liepen er twee muizen in het restaurant! Daar verblikte of verbloosde niemand van het personeel van. Nou wij gaan er nooit meer heen. Zo slechte service. Niet normaal.
Helaas ietwat teleurstellend. De baden binnen en buiten waren te koud voor t lekkere. Ongetwijfeld paar graden kouden gemaakt vanwege energie prijzen. Maar daar betalen we niet voor! We verwachten gewoon lekkere warme baden. Enige die wel lekker warm waren waren de 2... Maar 2! Kleine jacuzzi's. Die natuurlijk de hele dag bezet waren met 5 man terwijl er 3 max 4 in kunnen. Saunas zelf waren prima. Schoon en lekkere warm. Voor sommige opgietingen moet je nog 7 tot 15 euro pp betalen !? Horeca, eten was best prima, alleen prijzen waar je u tegen zegt. 3,50 voor een klein glaasje frisdrank... Helaas, dit wordt t niet meer voor ons. Dan is er toch meer te kiezen waar je in ieder geval wel lekkere baden hebt. Zeker voor de prijzen die ze tegenwoordig durven te vragen. Veel geld kwijt en de dag was matig. Zonde!
Hier lopen wel ERG malafide figuren rond. Nota bene op 1ste Kerstdag j.l. werd mijn kluisje samen met 10 andere gedupeerden opengebroken en werd werkelijk álles van waarde ontvreemd. Er zit een 'sabotage-alarm' op de lockers maar sabotage zien ze pas de dag erna in de verslagen. Het nut van een dergelijk alarm ontgaat me dan ook volledig. Camera's hangen er niet. Blijkbaar was het hier in de weken ervoor ook meermaals flink raak maar er werd/wordt niks aan gedaan. Dus oppassen geblazen hier, ook met autosleutels want ze nemen gewoon je auto mee. Op enige bereidwilligheid van het management of van de politie hoef je niet te rekenen. Uitermate jammer.
Vandaag ben ik hier geweest en ik heb een voortreffelijke dag gehad. Alles was zeer schoon, het water was heerlijk warm. Ik heb kunnen genieten van verschillende sauna's: Kleur, Lavendel, Oosters, Hobbit, Infrarood en nog een paar. Iedereen hield met respect rekening met elkaar. In het restaurant werd ik heel snel geholpen en heb ik een heerlijk broodje carpaccio gegeten. Ik heb heerlijk in de tuin gelegen en in de jaccuzies kunnen bubbelen. De medewerkers waren uiterst vriendelijk en professioneel. Voor herhaling vatbaar.
Slechte sauna wordt elke week kluisjes leeggehaald en ze doen er niks aan Warm bad is niet warm en koud is niet echt koud door bezuiniging maar je moet wel elke x 3,5 euro extra betalen omdat stoom duurder is geworden opgieting heb je een vr nancy ze denk dat ze een juf ofzo is als iemand praat moet gelijk iedereen gestraft worden stop ze ermij en iedereen naar buiten echt kinderachtig
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid