facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Thermen Holiday

"Kom tweede kerstdag heerlijk ontspannen in de sauna van 10.00 - 22.00 uur!"
Adres: Ommerweg 47, 7921 TB Zuidwolde, Drenthe, Netherlands
Telefoonnummer: (010) 449 32 50
Stad: Zuidwolde
Route: Ommerweg 47
Postcode: 7921 TB



op zoek naar gerelateerd: Sauna Zuidwolde vacatures, Thermen Holiday telefoonnummer, Thermen Holiday korting, Thermen locaties, Thermen Bussloo, Sauna Drenthe Peize, Sauna & Wellness, Thermen Soesterberg
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Zadelmakerij ten Pas - zadelmakerij en zadelpasservice Zadelmakerij ten Pas - zadelmakerij en zadel... 3 km Na veel gedoe met mijn paard, die constant gevoelig op de rug was en niet lekker door...
ZKC'19 ZKC'19 3 km Zeer goede accommodatie met mooi nieuw clubgebouw, schone kleedkamers + het was gezel...
VCZ Zuidwolde VCZ Zuidwolde 3 km De volleybalvereniging van zuidwolde sinds 1976! Een gezellige vereniging voor jong e...
Bos Sporthorses Bos Sporthorses 3 km Training and trading jumpers, hunters and equitation horses. Don’t hesitate to contac...
Stal Stal "nooit gedacht" 4 km Plezier voor groot en klein, voor de leukste menritten moet u bij ons zijn.
De Wolden Summer Sale De Wolden Summer Sale 4 km The Wolden Summer Sale: Auction of talented showjumpers and jumpingbred foals organiz...
Recensies
Een mooie kleinschalige vergeleken bij de bekende grote sauna's maar gemoedelijke sauna. Diverse sauna's, stoombad, buitenzwembad en bubbelbad, dompelbad etc Prachtige zonneweide en tuin met leuke wandelpaden. De grotsauna is echt een pronkstuk, net of je in het buitenland bent. Kaart met diverse borrelhapjes, of diner met overheerlijke salade en boerenfrites Leuk personeel en zeer gastvrij. Was voor ons de eerste keer maar komen zeker een keer terug!! Klein minpuntje: het rookgedeelte zit aan het terras vast......en waar waait de rook naar toe als je zelf niet rookt. We zijn maar even van plek verhuisd.
Het is het net niet. Het onstuimige en grillige weer buiten voelde binnen ook zo, geen muziekje niks. Vond het horeca gedeelte echter niet relaxt en sfeervol, geen kacheltje aan, luidruchtig en 13 euro betaald voor een simpel ei met plakje kaas en ham erop thats it. Ontspanningsmassage viel ook wel tegen, niet zoals bij andere 'thermen' Sauna's. Ik heb in ieder geval geen ontspannen en relaxt gevoel ervaren over de gehele dag. Erg jammer.
Fijne sauna voor beginners en "die-hard". Prachtige grote tuin, vriendelijk personeel en behulpzame vrijwilligers.
Met z’n tweetjes naar deze heerlijke sauna geweest op een woensdag. Het was heel rustig. Zeer vriendelijk personeel, prachtig aangelegde tuin. De opgieting is een echte aanrader en ook de grotsauna is heel ontspannend. Er zijn fijne ligbedden in de rustruimte. Het buitenzwembad heeft een fijne temperatuur. Er is plaats voor 3 mensen om in het zwembad te liggen op een plaats met sterke “bubbeljets”, wat ik fijn vond, maar mijn vriend te hard. Pas wel op met de douches, die schieten af en toe naar heel heet! Het geheel is aangelegd in een oude boerderij en heeft veel sfeer. Wij komen zeker terug!
We werden zeer hartelijk ontvangen door Jeanette, na vele sauna's bezocht te hebben stond deze op ons lijstje. Keurig wegwijs gemaakt, hebben we eerst een rondje gelopen. Alles was netjes, mooi aangelegde tuin. Door Roel, de saunameester werd ons aanbevolen om deel te nemen aan de opgieting van 18:00 uur. Na het intense stomen, hebben we gezwommen. Daarna besloten om te gaan kijken naar de grotsauna. Deze moet je gewoon gezien hebben. 65 graden maar heerlijk om bij weg te dromen. We hebben in het restaurant gesproken met Betty, ook weer zo'n leuke dame! De opgieting was FANTASTISCH!! Paul en Roel zijn top saunameesters!! We hebben het heerlijk gehad in alle sauna's maar een sauna ervaring blijft persoonlijk. Wij hadden voor deze keer gekozen voor een zondagavond entree vanaf 16:30 uur. We komen graag hier weer terug!! Zeker voor de donderdagavond opgieting van een uur!
Het is een fijn opgezette sauna. Jammer dat het personeel over het terrein rookt ipv in de rookruimte. Fape wordt oogluikend toegestaan en er zijn veel mensen die de ligbedjes de hele dag reserveren handdoeken en tassen laten liggen, ook door personeel of partners daarvan. Restaurant / restaurantpersoneel een 10!
Heerlijke sauna. Op een hete dag heen geweest, was daardoor heerlijk rustig. De tuin is prachtig en voelde door het mooie weer net als vakantie prachtig zwembad. Fijne, kleinschalige sauna met genoeg keuze. Ook zijn er vegan opties voor lunch en het diner.
Naast de standaard sauna's die je mag verwachten bij een spa hebben ze 2 houtgestookte kachels, waarvan 1 gebruikt wordt voor opgietingen. Maakt toch net weer wat extra sfeer. Nog nooit een grotsauna gezien maar was zeker de moeite waard. Personeel is erg vriendelijk en behulpzaam en de service in het restaurant deel is sneller dan ik meegemaakt heb dan andere spa's. Eten was erg lekker en toch redelijk goedkoop in vergelijking met andere spa's. Kom zeker nog terug!
Pluspunten: Een bezoekje aan deze sauna is een waar genot! Er is voldoende te variëren en de opgietingen zijn erg fijn. Het personeel is altijd vriendelijk en zorgt ervoor dat je je op je gemak voelt. Ook het eten is er heerlijk! Als je je badjas of handdoek vergeten bent kun je die gewoon huren en slippers kun je daar gewoon kopen. Minpunten: Het drinkwater had tijdens mijn eerste paar bezoeken een wat chloorachtige smaak, dus ik neem altijd twee flesjes water mee. Voor 12:00 kun je er geen broodje eten, maar wel een gebakje of wafels.
Een heerlijk dagje sauna gehad. Het was erg rustig voor een zaterdag, waardoor ik nog meer kon genieten van de dag. De grot sauna, opgiet sauna, whirlpool en het Turks stoombad waren mijn favoriet. De op gietingen zijn heerlijk en er wordt goed voor je gezorgd. Het personeel is erg vriendelijk en het restaurant heeft een lekkere lunch. Als ik toch 1 min punt moet aangeven is toch wel de zoutsteensauna, die mag van mij wel opgeknapt worden.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid