facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Thermen en Beauty Leeuwerikhoeve

"Thermen & Beauty LeeuwerikHoeve, de sauna van het Noorden, landelijk gelegen in Burgum. Deze “parel van Friesland” staat bekend om persoonlijke aandacht, hygiëne, rust & ontspanning in een verrassende retro-moderne wellness. Unieke arrangementen, ontspannende beautybehandelingen, heilzame baden of relaxen, bij ons krijgt u de gelegenheid u van alle stress te ontdoen. Maak uw dag compleet met eigentijds wellnessfood in ons restaurant “Puur Genieten”, maak gebruik van onze tuinen, buitensauna’s en ontspan volledig in onze rustruimte. Onze inspanning is uw ontspanning! Een dagje pure verwennerij!"
Adres: Hillamaweg 62-64, 9251 KC Bergum
Telefoonnummer: 0511-481990
Stad: Bergum
Route: Hillamaweg 62-64
Postcode: 9251 KC



op zoek naar gerelateerd: Voucher LeeuwerikHoeve, Arrangementen LeeuwerikHoeve, Sauna Burgum menukaart, Wellness Friesland met badkleding, LeeuwerikHoeve actie van de dag, Spa wellness Leeuwarden, Sauna Groningen, Beste sauna Friesland
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Pedicure Tjallina & Hinke den Heijer Pedicure Tjallina & Hinke den Heijer 852 meter Tjallina is al jaren medisch pedicure en al meer dan 20 jaar schoonheidspecialiste. H...
Kapsalon Peter & Binny Kapsalon Peter & Binny 885 meter Kapsalon Peter en Binny
Kapsalon Hier by Agnetha Kapsalon Hier by Agnetha 1 km Top kapster. Zeer kundig en prachtige kniptechniek. Dikke aanrader
Studio Look4.U Studio Look4.U 1 km Specialist in hennabrows en lashlifts
Recensies
Kan ik ook 6 sterren geven ? Vandaag zeer goede service gehad hier. Welcome deal is een aanrader: entree + lunch of diner + honingsessie + drankje voor maar 59 euro . Dat is het geld wel zeker waard. Vandaag ook de Hamman Umay geboekt, 72 euro voor 50 minuten . Wat een zalige beleving was dat, een heerlijke massage met water en schuim in de hoofdrol . Na de scrub voel je je als herboren! We kregen er ook nog een pot thee bij kado, dus alweer gratis drinken in het restaurant. Tijdens het diner komt de chefkok vragen of alles oké is , dat vond ik erg netjes. De cooldown en honingsessie zijn een must do als je van zeer hete opgietingen houdt.
Hele mooie sauna, zeker 1 van de beste van Nederland. Vriendelijk en behulpzaam personeel! Echt een aanrader als je in de buurt bent. Onze dochter van 10 heeft ook een super dag gehad! Mooie schone baden en sauna's en ook een origineel menu in het restaurant. Zeker niet al te duur voor wat je krijgt.
Top locatie! Voor een heerlijk dagje spa ben je hier zeker aan het goeie adres! Meerdere keren per dag een heerlijke opgieting, veel sauna's, bubbelbaden, stoomcabines, zwembad, diverse massages, en een heerlijke menukaart! Personeel is top!
Fijne sauna, niet zo mega groot, maar genoeg keuze in sauna's en baden om je de hele dag te vermaken. Restaurant is goed en betaalbaar met een leuke kaart en fijne service de chef kwam zelfs even langs.
Vandaag met 3 vriendinnen een dagje naar de sauna geweest en echt mega erg genoten! Je komt binnen en wordt al meteen helemaal zen door de lekkere geurtjes. Ook al is het niet een hele grote sauna zoals de bekende ketens, krijg je heel veel keus. Verschillende soorten sauna’s, stoomabaden, opgietingen en kruidentempel. Naast de heerlijke sauna faciliteiten kan je er ook heel goed en lekker eten! Echt een aanrader als je van lekker knus en gezelligheid houdt!
Vandaag met 3 vriendinnen onwijs genoten hier. Heerlijk gegeten, op de kaart staat echt voor ieder wat wils. Ook de Banja opgieting was een bijzondere ervaring, echt een aanrader voor de afwisseling. De sauna is niet zo mega groot, maar heeft echt alles wat je nodig heb. Heerlijke dag gehad!!
Modern, groot zonder massaal te zijn, prettige mix van sauna’s en baden. Heerlijke tuin buiten, alhoewel deze niet erg beschut is. Even overheen komen, dan is het prima.
Een zeer aangename middag beleefd. Sommige Sauna's hebben relax geluid bv vogelgeluiden. Heerlijk ontspannen. Er zijn 8 Sauna's/stoomcabines. Er zijn 5 baden. Een rustruimte en een restaurant. De vegetarische Pokébol is 100 % oké. Als je alleen stokjes gebruik, vraag dan even om servetten.
Een fijne sauna ..gisteren weer geweest. Nou heb genoten van de kruiden sauna en de zoutsteen sauna in het nieuwe gedeelte . Ja mijn favorieten deze sauna's. Heerlijk gegeten en je krijgt goed gevulde borden. Heb de tickets gedaan via Tripper dus ook een mooie korting. Vriendelijke personeel en behulpzaam ondanks de drukte. En voor twaalf uur..kop koffie met appeltaart. Gratis aangeboden.
Mooie sauna. Veel nieuwe voorzieningen. Goed restaurant. Voor de dagelijkse sauna gast is het restaurant net even te duur. We konden niet alle informatie qua opgietingen goed vinden. De 'stammen' sauna bleek het te zijn en deze was verdekt opgesteld : Iets meer verlichting naast het tuinpad is voor de avond prettiger. De centrale hal is een klankkast en dat is niet fijn voor de rust in de naastgelegen sauna's. De nieuwe kelder is een erg mooie aanwinst.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid