facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Thermen Binnenmaas

Thermen Binnenmaas

Info

Thermen Binnenmaas is een wellness centrum dat u meeneemt naar het verre oosten. Ervaar het zelf en kom tot rust.

Geschiedenis

Tijdens uw bezoek aan Thermen Binnenmaas kunt u het hele jaar door heerlijk genieten van onze faciliteiten. Een dagje Thermen Binnenmaas biedt u volledige rust en ontspanning op een prachtige locatie midden in de polders

Bij Thermen Binnenmaas kunt u in twaalf verschillende sauna’s en stoombaden heerlijk tot rust komen en genieten van de warmte. Daarnaast zijn er diverse warme baden en afkoelgelegenheden te vinden. In ons sfeervol ingerichte restaurant is het ook heerlijk vertoeven en kunt u genieten van een hapje en een drankje. Een heerlijke massage, beauty of hamambehandeling maakt uw wellnesservaring compleet.

Onze taak

Binnen het unieke Health en Wellness Centrum, staat Thermen Binnenmaas haar gasten op een perfecte manier ten dienste in een vriendelijke, ontspannen en relaxte sfeer met de sectoren sauna, massage, hamam en beauty. Ons motto is daarom: Thermen Binnenmaas: "Bron van Ontspanning"!

Producten

Sauna, Massage, Hamam, Beauty, Wellness en Restaurant



"Thermen Binnenmaas is een kleinschalige sauna/wellness maar voorzien van alle faciliteiten die je van een moderne wellness mag verwachten.Voorzieningen omvatten o.a. diverse sauna's, turks stoombad, zwembad, hamam en stortdouche.Er worden diverse schoonheidsbehandelingen verricht. Tevens is er een uitgebreid aanbod van massages."
Adres: Strijenseweg 105-109, 3295 KN 's-Gravendeel
Telefoonnummer: 0786737848
ln.saamnennibnemreht@ofni
Stad: 's-Gravendeel
Route: Strijenseweg 105-109
Postcode: 3295 KN


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 23:00
Dinsdag: 10:00 - 23:00
Woensdag: 10:00 - 23:00
Donderdag: 10:00 - 23:00
Vrijdag: 10:00 - 23:00
Zaterdag: 10:00 - 23:00
Zondag: 10:00 - 23:00


op zoek naar gerelateerd: thermen binnenmaas korting, thermen binnenmaas openingstijden, thermen binnenmaas prijzen, thermen binnenmaas restaurant, thermen binnenmaas badkleding, thermen binnenmaas review, thermen binnenmaas groupon, thermen binnenmaas zoover
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Mijlweg 23 Powergirls Mijlweg 23 Powergirls 2 km Powergirls zijn Bianca van Bandromea, Brenda van BBoaz, Anne-Marie van Amethyst en An...
Recensies
Een mooi, ruim opgezette Wellness verdeeld over twee verdiepingen. De tuin is een weldaad in de zomermaanden en ruimte voor voldoende gasten. De faciliteiten zijn ruim, schoon en netjes. De drukte valt mee en reserveren is aan te raden. Door de verscheidenheid aan sauna's is een dagje genieten in deze Wellness zo om. Het restaurant oogt nieuw, modern met Aziatische invloeden en de kaart is divers en gerechten smaakvol. De prijzen vallen erg mee, de gastvrijheid wordt erg goed bepaald door de service van het personeel en is uitstekend. De opgietingen vinden gedurende de gehele dag plaats in de diverse sauna's en zijn goed bezocht. Al met al een prima locatie voor een dagje genieten en ontspannen!
Een heerlijk dagje ontspannen in deze mooie en moderne Wellness. Liggend nabij Rotterdam en makkelijk bereikbaar met de auto OV lijn 185 Boendersweg. In diverse sauna's, baden kan je heerlijk uitrusten, ontspannen en even uit het dagelijkse leven ontsnappen. De drukte valt mee, wel is het raadzaam om op tijd te reserveren.
Op zich een heerlijke avond gehad hier. We waren er voor de 2e keer. Toch wel het e.e.a. aan te merken over deze Wellness. De hygiëne mag zeker wel wat beter. De toiletten zagen er niet fris uit en hebben ze ook geen enkele keer tussendoor schoongemaakt zien worden. Regelmatig hadden we lange zwarte haren op ons lijf wanneer we het bad verlieten, ook in het dompelbad we zijn allebei blond. We kregen vieze glazen in het restaurant bij een fles water. En een dame liep met hakjes door de saunaruimte heen. Al met al niet best. Een wat oudere dame in de bediening van het restaurant was kattig en plaatste bijdehandte opmerkingen. Dit hadden wij de vorige keer ook al met haar meegemaakt. Dit is zeker niet respectvol naar de gasten toe. Ons laatste beklag gaat over een groepje vaste klanten die erg aanwezig waren, hard praten, kloppen op ramen, luidruchtig in 't algemeen terwijl je hier voor je rust komt. Toch geven we 3 sterren ivm de faciliteiten in het algemeen en het bbq menu was heerlijk.
Mooi, uitgebreid saunacomplex met een diversiteit aan faciliteiten. Helaas is er geen rekening gehouden met de enorme aanloop op de opgietingen en kunnen er niet meer dan 25 pax deelnemen. Verder goed vriendelijk en geïnstrueerd personeel. Zeker een bezoekje waard!
Voorheen ging ik standaard naar Binnenmaas, juist vanwege de ruimte en de rust. Nu was ik er gisteren met mijn partner en was het er, vanwege de vakantie ook, druk. Wat niet mee helpt is dat 2 sauna's buiten uitgeschakeld waren en het restaurant koud was kachel stond niet aan. Waar ik vooral een verschil merkte met de vorige bezoekjes is het lawaai. Gasten respecteren de stilte- bordjes niet, staan voluit te gillen onder de dompeldouche, kletsen hardop in het kruidenbad en in de wachtruimte van de behandelkamers. Toch plekken waar met bordjes wordt aangegeven dat het stil moet zijn. Hierdoor heb ik mijn rust er niet kunnen vinden. Ik vind het de verantwoordelijkheid van het personeel om gasten te wijzen op de stilte die in sommige ruimtes gevraagd wordt. Zeker de wachtkamer van de behandelkamers moeten stil zijn, want je kunt de muziek tijdens de behandeling niet meer horen boven het geschater van vriendinnen. In plaats daarvan zag ik personeel van Binnenmaas geregeld ZELF hardop gesprekken voeren met elkaar. Het is dus niet zozeer één groep mensen die het verziekt, maar meer een soort algemene verandering van hoe de rust in de sauna al dan niet gewaarborgd wordt. Daar is zeker een verandering in te zien. Het leek wel een vrijdagavond op het terras, al dat gekibbel en gelach. Mijn massage zelf was fantastisch, complimenten voor Uma!
Wij kwamen hier altijd met plezier. Gezellig op de banken een hapje eten. De laatste keer hier geweest. Begon al bij de binnenkomst: " mevrouw u moet van tevoren wel reserveren." Echt een warm welkom. Wij voelden ons meteen thuis. Lekker gezellig na de eerste saunagang een hapje eten geen maaltijd en hangen op de chesterfield banken. Nee, ook voor kleine hapjes moesten wij netjes aan tafel zitten. Echt heel relaxed maar niet heus. Hier komen wij dus niet meer terug. Erg jammer, want de sauna was om de hoek. Personeel onvriendelijk. De sauna is niet meer wat het is geweest. De vorige eigenaresse wist wat het was om heerlijk in de sauna te relaxen. Sfeer is weg. PS bedankt voor je reactie, fijn dat er naar mijn klacht is geluisterd en dat het personeel is geïnstrueerd. Wij kunnen dan heerlijk relaxen op de chesterfields met een hapje, na een week hard werken.
Heerlijke dag gehad, goed kunnen ontspannen in deze wellness met goede sfeer. Ruime keuze aan sauna's, én ze zijn goed warm. Leuke mede badgasten, geen overlast van ervaren. Twee tips; - Een klein stukje fruit of iets anders fris na de opgieting zou het helemaal afmaken - Het zou wenselijk zijn om iets meer vega/vegan opties op de lunch kaart te hebben
Beetje sfeerloos ervaren, vervelend dat we ons kluisje tussen de mensen moesten zoeken. Lounge heeft een inrichting gemengd van old gangster movies, met historische spullen, buddha dingen en chinese cultuur. Eten was erg snel gebracht waarvoor wel complimenten, maar stukjes kip waren voornamelijk vet en te krokant en hard. Sauna's hadden geen beschrijving, er waren geen koude douches binnen alleen van die emmers. Rustruimte had hele vele lichten wat onprettig was. Grote zwembad was veels te koud waardoor zwemmen niet te doen was.
Hele fijne ervaring gehad bij Thermen Binnenmaas. Prijzen voor het huren van badhandoeken etc. zijn helaas wel erg hoog moet ik zeggen. Niet te druk, veel sauna aanbod en douches. Plus zelfs een hamam. En een supergrote tuin Erg mooi ingericht allemaal. Jammer dat er geen echte bubbelbaden zijn. Heel lkkr eten in het rest. Als je van Indonesisch houd; neem dan de Soto Ayam en de Rendang Om 23:00 sluiten ze en dan moet je ook echt buiten zijn, das wel minder.
Leuke, kleinschalige sauna met vriendelijke personeel. Jammer dat er een aantal sauna's dicht waren, maar ook wel logisch met deze energie prijzen. De lôyly is erg goed en wordt 5 keer per dag per dag aangeboden. Het restaurant is wat verouderd, maar prima. Hier was het wel wat te koud. Ook de sfeerhaard stond uit ivm met de energieprijzen, maar dat is toch echt wel een gemis. De massages die wij kregen waren van goede kwaliteit, erg lekker en ontspannen. Ook was het voor een sauna erg schoon, tegenwoordig is dat bijna een unicum. Aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid