facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Thermae Son

Info

Thermae Son, geniet van een dagje sauna middenin de natuur en ervaar een gemoedelijke sfeer. Thermae beschikt over een eigen waterbron. www.thermaeson.nl

Geschiedenis

Wellness & Healthresort Thermae Son is een oase van rust midden in de prachtige natuur van Son en Breugel. Geniet van onze thermen (met water uit eigen bron) met al haar luxe faciliteiten, zoals onze Sonse Bergen Sauna, de kruidentempel of droom weg in één van de rustruimtes of geniet van onze riante en prachtige tuin. Laat je culinair verwennen in ons thermenrestaurant waar je, in alle rust, voor de open haard kunt lunchen, dineren of kan genieten van een heerlijk wijntje.

Maak je dag compleet met één van de vele beautybehandelingen en massages. Wist je dat onze beautyafdeling (met eigen shop!) zeer hoog aangeschreven staat? Kies bijvoorbeeld voor een ontspannende Sabaaydi massage of ga voor een Clarins, Sensai of SanVino behandeling. Natuurlijk kan je ook kiezen voor één van onze complete arrangementen. Wat dacht je van het Detox & Relax arrangement; één dagje eruit met het effect van een volle week vakantie.

Maar er is méér. Wellness & Healtresort Thermae Son heeft alles wat met welzijn te maken heeft onder één dak. Zo beschikken we over een exclusieve sportzaal, kan je trainen in ons grote zwembad, bieden we culinair plezier in onze Brasserie en hebben we het grootste aanbod van groepslessen in de regio.

Producten

Sauna, thermenfaciliteiten, massage, gezichtsbehandelingen, pedicure, manicure, bodypakkingen, kapsalon, snelbruiners, sport, groepslessen, fitness, personal coaching, ricochet, zwembad, brasserie, kinderopvang en zalen.



"Wellness & Healthresort Thermae Son staat garant voor een dag vol ontspanning. Omringd door groen en geïnspireerd door de natuur zetten wij jouw zintuigen op genieten. Thermae Son staat bekend om haar Brabantse gastvrijheid, persoonlijke aandacht, uitstekende keuken en gemoedelijke sfeer. Hier vind je prachtige sauna's, baden en andere wellnessfaciliteiten voor een complete dag ontspanning. Naast een ruim aanbod sauna-thermenfaciliteiten beschikt Thermae Son over massage- en schoonheidssalons, een kapsalon, een sportschool en zwembad."
Adres: Thermaelaan 11 , Son 5691 PM, NL
Telefoonnummer: 0499 476 383
ln.noseamreht@ofni
Stad: Son
Route: Thermaelaan 11
Postcode: 5691 PM


Openingstijden

Maandag: 12:00-21:00
Dinsdag: 12:00-21:00
Woensdag: 12:00-21:00
Donderdag: 12:00-21:00
Vrijdag: 12:00-21:00
Zaterdag: 12:00-21:00
Zondag: 12:00-21:00


op zoek naar gerelateerd: thermae son badkleding, thermae son brasserie, thermae son korting, thermae son openingstijden, thermae son zwembad, thermae son sport, kortingscode thermae son, thermae son plus
Recensies
In het verleden gestopt met hier naartoe gaan in verband met hygiëne. Dat was nu best OK het was er in ieder geval schoon. Voor de rest was het een reis terug in de tijd. 30 jaar geleden zag de sauna er ook al zo uit. Daar is niets aan Veranderd. Alles was erg oud en achterhaald. Dat gold niet alleen voor de faciliteiten maar ook voor de bezoekers. Echt het idee dat ik in een bejaarde resort terecht was gekomen. Ik ben zelf met mijn 53 jaar ook niet meer de jongste maar hier voelde ik me nog echt een benjamin. Er zaten letterlijk mannen te slapen in de jacuzzi‘s. Heb dan ook snel weer uitgecheckt en ben nu onderweg naar Geldrop.
Fijn wellness centrum. Mooie locatie met prachtige zonnetuin. Bestaat al vele jaren maar ziet er steeds Top uit. Goed onderhouden. Fijne sauna's, baden, restaurant en rust/ slaapruimtes. Goed en uitgebreid restaurant met heerlijke gerechten. Vriendelijk en attent personeel. Ook deze keer weer genoten groet, Benno
Gisteren een heerlijke dag gehad bij Thermen Son..En ja, het is misschien wat gedateerd. maar dit doet niks af aan de kwaliteit!. Het was schoon er is niks kapot, super vriendelijk en betrokken personeel!! En een Top! Masseur genaamd Michael.Juist de kleinschaligheid misschien zelfs " kneuterigheid" droeg bij aan het je bent hier welkom gevoel. Kom beslist terug.
Sauna was goed. Heerlijke, ontspannen opgietingen gehad. Leuk personeel. Daarom nog 4 sterren. Eten was echter minder. Kreeg eerst verkeerde groente en saus bij de biefstuk. Dat werd snel opgelost. De frietjes waren wel knapperig, maar meer dan de helft was glazig en vettig. Als het eten goed was, had ik 5 sterren gegeven.
Heerlijk zo'n rustige koningsdag, fijne opgietingen gehad. Lekker in het zonnetje gelegen. Heerlijk gegeten en gedronken. Doet een mens goed. Oh ja ..alle medewerkers van de sauna waren heel aardig en maakten alles nog fijner.
Manicure en pedicure haastige en niet netjes gemaakt. De nagelriemen rond de nagels zijn gescheurd. Volgende 2 dagen had Ik irritatie onder mijn duimnagel. Bovendien werd er een dikke vernislaag aangebracht die toch na 20 minuten waren niet droog. Aan het einde hielp de dame me met tegenzin mijn sokken en schoenen aan te trekken. 70 euro verliest. Nooit meer !
Rustige, enigszins aan renovatie toe, sauna. Vriendelijk personeel. De zomer menukaart bevat m.i. te weinig vegan diner opties.Bezocht opOfficiële feestdagWachttijdGeen wachttijdReservering aanbevolenJa
Fantastisch, mede door het geweldige weer. Niet te druk en super geweldige opgietingen. Lekker etentje en voldaan ontspannen naar huis!Bezocht opWerkdagWachttijdGeen wachttijdReservering aanbevolenNiet zeker
Fijne sauna, maar de grote ster is Adriaan! Wat een fantastische opgieter! Door hem kom ik zeker een keer terug!Bezocht opWerkdagWachttijdGeen wachttijdReservering aanbevolenJa
Kom hier al meer dan 20 jaar vind het een geweldige sauna om heerlijk tot rust te komen, de opgietingen van marieke zijn echt geweldig !!!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid