facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Therapiepraktijk voor bewustwording

Therapiepraktijk voor bewustwording

Info

De gestalttherapie is een vorm van lichaamsgerichte therapie, waarbij de beleving in het hier-en-nu centraal staat.

Geschiedenis

In mijn Therapiepraktijk voor bewustwording in Klaaswaal (Hoeksche Waard) stimuleer ik u om uw innerlijke kracht, eigenheid en kwaliteiten te (her)ontdekken.

Gestalttherapie kan effectief worden toegepast bij een scala aan (psychische) klachten en problemen, zoals:
• Relatieproblemen
• Stress
• Angsten
• Depressies
• Zingevingsvragen
• Geblokkeerde gevoelens en emoties
• Andere klachten zonder een directe medische verklaring

Mijn rol als gestalttherapeut is het ondersteunen van u zodat u zelf op een ontdekkingsreis kan gaan. Tijdens deze reis onderzoeken we samen welk doel u wilt bereiken, waar u vastloopt en waar u aan toe bent. Hierbij begeleid ik u totdat u uw nieuwe inzichten verkrijgt. Tevens reik ik u voldoende handvatten aan om een verandering door te voeren.
Ik beschik over uitgebreide levenservaring en ben van nature hoog sensitief.

Met mijn aanpak merkt u direct verandering. In gemiddeld vier tot zeven sessies wordt uw stressniveau lager. U wordt zich meer bewust van uw eigen gedrag en voelt meer kracht, balans, energie en rust!



"Gestalttherapie / Relatietherapie / Groepstherapie /Gezinstherapie / CoachingIn mijn Therapiepraktijk voor bewustwording in Klaaswaal Hoeksche Waard stimuleer ik u om uw innerlijke kracht, eigenheid en kwaliteiten te herontdekken.Gestalttherapie is een vorm van psychotherapie cognitieve gedragstherapie CGT en lichaamsgerichte therapie waarin grote nadruk wordt gelegd op ademhaling, houding, en de non-verbale expressie van emoties en gevoelens.De grondgedachte van de gestalttherapie is dat de mens een aangeboren streven heeft naar heelheid. Alles wat niet is afgemaakt streeft in hem naar voltooiing. Gestalt richt zich op het herstel van het contact met jezelf en je omgeving."
Adres: Hoflaan 38, 3286AH Klaaswaal, Zuid-Holland, Netherlands
Telefoonnummer: 06 43032512
Stad: Klaaswaal
Route: Hoflaan 38
Postcode: 3286AH


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 15:00

Recensies
We hadden afgesproken 6 sessies, bij sessie 3 was de positieviteit al helemaal terug. Anna is hard, heel direct en doelgericht, gaat direct naar de kern. Iedereen zou gestallttherapie moeten volgen ongeacht je situatie, om nog positiever te worden en zelfbewust. Ik raad Anna zeker aan . Een topper .
In 10 sessies geweldig geholpen door Anna Noppen! Ik ging door een zware scheiding en had moeite met mijn grenzen aan te geven. Door de gestalt therapie werd ik me bewust van gedachtepatronen. Anna heeft me geholpen dingen heel anders te zien. Niet door het me te vertellen, maar door haar vragen en het spiegelen kwam ik zelf tot nieuwe inzichten. Ik voel me energieker en heb meer zelfwaardering. Mensen behandelen me nu met respect en luisteren naar mij. Ik raad Anna aan iedereen aan die er klaar voor is oude gedragspatronen echt los te laten!
Anna heeft mij in slechts 7 sessies volledig geholpen. Bij Anna werk je veel met het onderbewuste, lichaamstaal en beweging om emoties beter te begrijpen. Dankzij de lessen heb ik meer zelfvertrouwen en kracht gekregen.
Hele lieve en fijne vrouw. De therapiesessies waren hierdoor heel goed en begripvol. Ik zal deze praktijk aan iedereen aanraden.
Ik kon snel bij Anna terecht voor psychologische hulp. Anna luistert aandachtig, haar aanpak is direct en laat goed inzien wat het probleem is en hoe je je het kan aanpakken. Ook stelt zij je altijd op je gemak. Dankzij Anna ben ik veel sterker geworden en zie ik mijn leven weer positief in.
Therapie bij Anna gaf me snel en goede handvatten om verder te komen/ontwikkelen
Zat met mezelf in de knoop en was op zoek naar hulp. Door simpel te “googlen” kwam ik de website van Anna Noppen tegen. Het verhaal sprak mij aan en heb Anna om hulp gevraagd. Ik vind Anna een fijne therapeut die de vinger op de zere plek kan leggen en je een spiegel voor houdt. Verstoppen kan je je niet, ze verteld je precies wat er mis gaat. Onbewust treden er veranderingen op waar je je later bewust van wordt. Voor mij een aanrader. Bedankt!
Nu 4 sessies bij Anna gehad en het voelt als een verademing. Anna luistert, voelt met je mee en ik voel mij ontzettend begrepen door Anna. Wat ik bij andere therapeuten niet heb kunnen bereiken, heb ik bij Anna wel bereikt. Met de juiste handvatten kan ik verder.
Anna heeft mij ondersteund bij mijn innerlijke proces. Ze weet steeds de juiste snaar te raken. Ze is kundig, betrokken en to the point. De groepstherapie hielp mij om in een veilige omgeving mezelf te zijn en te laten zien.
Heel erg geholpen door Anna, gaf vanaf begin direct een goed gevoel. Ze heeft mij dingen doen inzien, waar ik veel baat bij heb voor de rest van het leven.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid