facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Therapieplus

"Therapie Plus is een behandelmethode, gericht op het behandelen van de oorsprong van fysieke en/of mentale klachten."
Adres: Vlashoven 8, 2211WN Noordwijkerhout
Telefoonnummer: 0618132938
Stad: Noordwijkerhout
Route: Vlashoven 8
Postcode: 2211WN


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Balans Praktijk Balans Praktijk 2 km Super Fysio, alle aandacht voor de klachten. Goede tips, rustig en weet snel de oorza...
Recensies
Zo super fijn dat Lisette/therapie+ op mijn pad kwam. Na een lange zoektocht de afgelopen jaren naar manieren om mijn klachten te verminderen en dus eigenlijk oorzaken te vinden en behandelen, kwam ik bij Lisette terecht. Wat een verademing was/ is dat. Het voelde gelijk vertrouwd en prettig. Lisette is heel daadkrachtig en weet/ kan zo ontzettend veel! Zij heeft mij het vertrouwen in mijn herstel weer terug gegeven. Na alle ervaringen die ik heb, kan ik iedereen echt vol overtuiging aanraden om naar Lisette te gaan!
Dit is een geweldige therapie voor iedereen die vastzit in opgeslagen en oude informatie en condities. Ik raad het alle mensen aan die vastzitten in trauma's!
Ik liep met onverklaarbare pijnen in mijn buik. In het ziekenhuis konden ze mij niet helpen, want ze konden niets vinden. Een collega wees mij op Therapie Plus. Zonder enige verwachting ging ik naar de afspraak. Na de afspraak heb ik geen pijn meer gehad, nu enkele weken geleden, en het heeft gezorgd dat ik 7.5 jaar na het overlijden van mijn vader het laatste stukje rouwverwerking heb kunnen doen. De oorzaak van die pijn in mijn buik. En die pijn heeft plaatsgemaakt voor liefde en dankbaarheid. Dit is alles in 1 sessie, heel bijzonder!
Zoekende naar een therapie/begeleiding die anders werkt dan de gangbare therapieën kwam ik bij Lisette terecht. Bij de eerste kennismaking voelde het al gelijk goed. Lisette is prettig in de omgang en voelt vertrouwd. Pikt de dingen eruit waar je mee aan de slag kan. Geen langdradig gesprekken, gelijk de dingen aanpakken maar dan op een hele andere en luchtige manier. En precies zoals ik hoopte, niet ingewikkeld maar nuchter. Dingen waar je thuis ook mee aan de slag kan gaan. Ben nu een paar keer langs geweest en kan zeggen dat ik de draad van het leven weer alleen kan oppakken. Mijn ervaring bij Lisette/Therapie+ is absoluut positief!
In het verleden ben ik regelmatig door Ellen behandeld. Ze werkte toen als fysiotherapeut bij De Praktijk. Later is ze er na een studie accupunctuur bij gaan doen. Nu heeft ze haar eigen accupuntuur praktijk.Naast dat het er sfeervol uitziet ben ik erg blij met haar behandelingen.
Lisette is rustig en zeer ervaren. Na 1e keer zijn klachten al een heel stuk verminderd.
Lieve Lisette, dank je voor de verrassende behandeling van gisteren...... het geeft mij weer zoveel inzicht en opent weer zoveel nieuwe en bekende goede deuren in me.... ....ik ben echt heel blij dat wij op elkaars pad gekomen zijn .... de behandelingen die jij geeft zijn precies degene die ik zocht.... Supertof en goed van je dat je dit bent gaan doen in je Leven....zo nodig en goed voor iedereen! Top!
Lisette neemt de tijd voor je en denkt op alle vlakken mee. Super!
Perfecte zorg/behandeling.. Goed luisterend en goede behandeling. Vriendelijke en nette inrichting. Goede wachtkamer.
Super geholpen door Lisette superrrrr
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Therapieplus met het openbaar vervoer


Noordwijkerhout, Leeweg 150 meter
90
Noordwijkerhout, Leeweg 170 meter
90

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid