facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor ThePerfectWedding.nl

ThePerfectWedding.nl

Info

De website over trouwen! Check onze e-course http://e-course.theperfectwedding.nl/courses/plan-je-perfect-wedding

Geschiedenis

ThePerfectWedding is het grootste online magazine van Nederland!

Adres: Goudsesingel 166, 3011KD Rotterdam
Telefoonnummer: 010-4977999
ln.gniddewtcefrepeht@ofni
Stad: Rotterdam
Route: Goudsesingel 166
Postcode: 3011KD


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Criminal NL Nieuws Criminal NL Nieuws 873 meter Compleet en actueel nieuws zonder clickbaits! Reageren met respect voor een ander en ...
Anime nation Anime nation 923 meter A home for all things anime
Animenation naruto Animenation naruto 923 meter Join the journey, Become our nakama today.
Vizyonist Vizyonist 1 km BESTE TOP PROFESSIONELE KLEURSPECIALIST!!!!! PRACHTIGE ZAAK EN LIEVE EIGENAAR DIE EE...
News To Inspire You News To Inspire You 2 km Tips to Achieve Anything You Want in Life
Eurekaweek 2019 Eurekaweek 2019 2 km Nieuws over de Eurekaweek 2019 door Erasmus Magazine, het onafhankelijke nieuwsmedium...
Shob Khobor Shob Khobor 3 km Shob Shomoy Shob Khobor
Mundovirality Mundovirality 5 km Mundovirality es una comunidad que ayuda a que las personas sean mas unida, brindamos...
Zevenkamp Rotterdam Zevenkamp Rotterdam 7 km Nieuwsfeiten, informatie, wat te doen in Zevenkamp en belendende wijken
Recensies
Hele handige site als je gaat touwen. Staan allemaal tips op en hoe je bruiloft kan plannen. Je kan hier ook allemaal leverancier vinden voor elk onderdeel van je bruiloft. En zelfs een oproep doen als je het zelf niet goed weet. En dan benaderen de leveranciers jou als zij zich in jou oproep herkennen. Een hele handige app hebben ze ook. Hier staat alles in wat je moet tegelen en wanneer en dit kan je afkruisen als je het hebt gedaan. Als je niet weet waar je moet beginnen, begin bij deze site en het helpt je je voor te breiden.
Ik heb veel gehad aan de website voor het organiseren van onze bruiloft. Alle thema's komen voorbij waardoor je overzicht houdt en alles af kunt vinken. Ik raad het mijn vriendinnen zeker aan!
Op het moment ben ik druk bezig met het plannen van mijn bruiloft en The Perfect Wedding is hierbij echt de perfecte tool. Via hun heb ik veel inspiratie gekregen en mijn fotograaf gevonden. Daarnaast vindt ik het erg handig dat je alles kan bijhouden zoals je budget, je gastenlijst, taken en thema. Helemaal fantastisch! Nog 6 weken te gaan.
The Perfect Wedding is de ideale verzamelwebsite waar je ALLES vindt over trouwen. Je kan het zo gek nog niet bedenken! Ze hebben een geweldig overzicht aan leveranciers, tips, blogs en zelfs winacties. Volg ze op hun sociale media, gebruik de plan-tool bij het plannen van je bruiloft en lees vooral alle artikelen door!
Super leuke website die je op weg helpt met het voorbereiden van je bruiloft. Ik had geen idee waar te beginnen, maar met hun website en handige tool app ben ik al aardig op weg. Ook heel veel handige tips, inspiratie en vooral leveranciers als je niet weet waar te zoeken. Kortom leuk en handig, raad ik iedereen aan!
Fijne site, met heel veel tools en tips om je bruiloft tot in de puntjes te regelen. Wij gebruikten de site een aantal jaar geleden, toen we zelf ceremoniemeester waren voor een bruiloft van familie. Nu we zelf gaan trouwen, zijn we hem ook meteen weer gaan gebruiken.
Super fijne site om niks te vergeten op je bruiloft. Super dat er ook een app bij is voor het afstrepen. Daarnaast leuke artikelen!
Ben zo blij met the perfect wedding. Je vind daar zoveel informatie voor je bruiloft. Maar ook via de app handige tools voor het plannen van je bruiloft. Echt heel erg tevreden.
Overzichtelijke en mooi vorm gegeven website. Er staan veel handige artikelen en blogposts op voor verschillende thema's. Daarnaast kun je ook gemakkelijk zoeken naar leveranciers en zelfs linken met leveranciers.
The Perfect Wedding is een fijne website met handige handvatten om je bruiloft te plannen! Met deze website heb je geen wedding planner nodig! :
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid