facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Theo Rood Berging en Transport B.V.

Theo Rood Berging en Transport B.V.
Adres: John Stuart, Millweg 17, 1689 ZN Zwaag, Nederland
Telefoonnummer: 0229 276 330
Staat: Noord-Holland
District: Hoorn
Stad: Zwaag
Route: Millweg
Huisnummer: 17
Postcode: 1689 ZN


Openingstijden

maandag: 08:00–17:00
dinsdag: 08:00–17:00
woensdag: 08:00–17:00
donderdag: 08:00–17:00
vrijdag: 08:00–17:00
zaterdag: Gesloten
zondag: Gesloten

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
VSDV Transport VSDV Transport 1 km Leuke opendag m'n bonus zoon vindt het geweldig nu maar solliciteren
Recensies
Top bedrijf! Vriendelijke medewerkers, uitstekende service! Denken met je mee en zoeken naar oplossingen. Super tevreden.
Goede service nadat mijn auto vanmiddag niet meer startte. De accu was leeg. Ik ben goed geholpen door Maurice. Hij kreeg de auto weer aan de praat en adviseerde mij naar de garage toe te rijden. Even later stapte ik de auto weer in auto stond aan. Zonder na te denken draaide ik aan de sleutel waardoor de auto weer uitviel! Oeps! Ik belde weer en de onwijs aardige Maurice hielp mij weer om de auto te starten. Gelukkig konden we er beide wel om lachen! Nogmaals enorm bedankt voor de top service!
Super goed geholpen bij het inleveren van de huur auto vriendelijke medewerkers
Moest mijn leenauto zaterdag voor 12 uur inleveren. Niemand aanwezig. Uur gewacht. Eigenaar komt eraan. Kijkt je niet eens aan. Mocht niet naar binnen. Niet eens een bak koffie. Helpt je niet aan taxi om thuis te komen. Een ster is nog teveel. Nog nooit zo’n slechte service meegemaakt. Hoop hier nooit meer te komen…
Prima service nadat mijn accu van mijn auto het had begeven. Kon meerijden om een leenauto op te halen. Gelukkig had ik mijn eigen auto dezelfde dag weer terug.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid