facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Theo Grandia Assurantiën BV

Theo Grandia Assurantiën BV

Info

Al meer dan 40 jaar een begrip in de financiële dienstverlening.

Geschiedenis

Het overzien van alle facetten dat professioneel ondernemerschap met zich meebrengt is een kunst op zich. Het tijdig onderkennen van mogelijke knelpunten of toekomstige risico’s is daarbij een belangrijke factor. Onze relaties, zakelijk en particulier, zijn al jaren bekend met onze service en kwaliteit van dienstverlening. In de afgelopen jaren hebben wij hiermee een uitstekende reputatie opgebouwd.
Onze benadering is erop gericht om de ontwikkelingen van onze relaties nauwgezet te volgen. Met deze werkwijze kunnen wij een belangrijke toegevoegde waarde aan onze cliënten leveren.

Of het nu gaat om de beste verzekeringen, een hypotheek, uw bankzaken geregeld tot in de puntjes of een goed verzorgd pensioen (in samenwerking met APS Pensioenteam). Wij regelen die voorzieningen tot in de puntjes.

Adres: Gasthuisstraat 1 A, 5331 BK Kerkdriel
Telefoonnummer: 0418-636010
Stad: Kerkdriel
Route: Gasthuisstraat 1 A
Postcode: 5331 BK


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:00
Dinsdag: 08:30 - 17:00
Woensdag: 08:30 - 17:00
Donderdag: 08:30 - 17:00
Vrijdag: 08:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Theo Grandia verzekeringen, Familie Grandia
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Arnold van Hooft Hypotheken en Verzekeringen Arnold van Hooft Hypotheken en Verzekeringen 407 meter Correct,hulpvaardig, denk met me mee.en lekkere cappuccino.
Administratiekantoor Van der Meijden Administratiekantoor Van der Meijden 799 meter Bent u op zoek naar een betrouwbaar en servicegericht administratiekantoor? Dan bent ...
Recensies
Medewerker Stefan is te beroerd om iets extra voor zijn klanten te doen Echter . . . . nadat de baas "Tessa Grandia" zich met deze kwestie bemoeide en toezegde die betreffende collega aan te spreken over zijn negatieve houding, is alles TOP afgewerkt en heeft de verzekeraar alles bijzonder netjes afgewerkt. HELEMAAL TOP DUS!!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid