facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor TheMusthaves

TheMusthaves

Info

✓ Voor 23:30 besteld = Morgen in huis
✓ Gratis verzending vanaf € 75,-
✓ Achteraf Betalen
✓ 100% Tevredenheidsgarantie
★★★★★ 4.5/5 - 3058 recensies

Geschiedenis

Ben jij een Fashionista, Modemeisje, It-girl, Blogger of een Fashionista in spe? Dan zal je niks te kort komen op www.TheMusthaves.nl , de meest uitgebreide Musthaves
webshop van Nederland.

Dagelijks zijn wij met ons modeteam op zoek naar TheMusthaves van dit moment! Hierdoor zullen wij wekelijks nieuwe items toevoegen aan onze overzichtelijke webshop.

Niet alleen betaalbaar maar ook met de nodige informatie om deze Musthaves te combineren. Of het nou gaat over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van mode of over wat de sterren dragen, ons modeteam zal ervoor zorgen dat jij hiervan op de hoogt blijft!

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief, LIKE ons op Facebook, bekijk onze Instagram en volg ons op Twitter, dan ben jij er zeker van niks meer te missen!



"Als Fashionista in spé ben je bij TheMusthaves aan het juiste adres! TheMusthaves is namelijk de meest uitgebreide en snelst groeiende Musthaves webshop van de Benelux op het gebied van mode en accessoires.Dagelijks zijn wij met het team van TheMusthaves op zoek naar de nieuwste, leukste en meest betaalbare Musthaves van dit moment. Bijna iedere dag plaatsen wij nieuwe producten online. Een groot aanbod, trendy collectie, lage prijs en gratis verzending* staan bij ons dan ook centraal.Volg @themusthaves op Instagram & Facebook en meld je aan voor onze nieuwsbrief om als eerste op de hoogte te zijn van onze nieuwe collecties & gave acties!Sabrina van der Donk & Team TheMusthavesFashion is a reflection of your attitude TheMusthaves"
Adres: Gildenveld 21, 3892DC Zeewolde
Stad: Zeewolde
Route: Gildenveld 21
Postcode: 3892DC



op zoek naar gerelateerd: The Musthaves, The Musthaves review, The Musthaves vacatures, The Musthaves retour, The Musthaves For Real, The Musthaves kortingscode, The Musthaves contact
Recensies
Ik dacht en leuke trui gekocht te hebben bij de musthaves. Helaas na 2 x wassen is deze helemaal pillig en de pasvorm is verwijdt. Contact opgenomen met de klantenservice. Het enige wat ik krijg zijn was adviezen en een advies tegen pillen. Tot op heden nog geen juiste oplossing lees, geld terug gevonden terwijl de klacht nog binnen de garantietermijn valt. Ik bestel hier niet weer....
Super tevreden met deze webshop, zulke leuke en betaalbare kleding. Elk seizoen meerdere nieuwe collecties en ik kan nooit wachten tot deze uitkomen! Altijd op tijd binnen, dus als je iets last minute nodig hebt dan bestel ik het hier altijd zodat ik zeker weet dat ik het op tijd binnen heb. Ook regelmatig leuke kortingsacties.
Blij mee. :- Leuke webshop en snel geleverd. Ik had het de volgende middag al in huis. Super leuke kleding voor een leuke prijs. Love it!
Ontzettend blij met mijn nieuwe kleding! Gisteren besteld en vandaag al binnen gekregen. Kleding is van goede kwaliteit en elke week zijn er wel nieuwe items te shoppen! Ik ben een tevreden klant :
Super blij met mijn bestelling! Gisteravond op de valreep leuke items besteld en nu al in huis. Ook nog eens gebruik kunnen maken van een Musthave Deal korting vind ik altijd leuk. Ik ga zeker nog een keer bestellen!
Geen enkele klant gerichte service. Een blousje binnen gekregen die sterk naar wasmiddel ruikt, hun uitleg, zal vast tussen gewassen kleding hebben gelegen en geen enkele oplossing.. een retourzending die terug komt, mailcontact gehad, moet ik voor een 2e keer een verzendlabel aanmaken en betalen! Schandalig!
Erg klantvriendelijke dames bij TheMusthaves. Mijn bestelling had een pre-order en die was helaas vertraagd. Gelukkig kon mijn bestelling gesplitst worden en kreeg ik de andere items alvast eerder. Toppie!!
Ik heb twee dezelfde blazers besteld. een maat M en een maat S. Bij levering bleek dat de twee blazers totaal niet eens op elkaar lijken. Er was een hèèl verschil in kleur en kwaliteit. De klantenservice is moeilijk te bereiken alleen via de mail en ze reageren hier erg laat terug. Ze hebben dit probleem niet opgelost en moest ik maar van hun de blazers terugsturen. Wel op mijn eigen kosten. Ik vind dit niet netjes omdat dit hun fout is Ik bestel hier zeker nooit meer......... Slechte service en zeer slechte kwaliteit
Bestel hier niet! Ik heb het enkele malen een kans gegeven, maar verschillende slechte ervaringen. Verkeerd item opgestuurd, pakket niet volledig, sigarettengeur aan kleding,.. steeds weer een heel gedoe. Ook duur voor de kwaliteit die je krijgt. Toppunt bij dit bedrijf: Je draait zelf op voor de retourkosten én tijdens de sales doodleuk geen retour mogelijk..is dit zelfs wettelijk?!
Gisteren voor het eerst iets besteld deze webshop, vandaag al mijn jas en shirt binnen. Was netjes verpakt, en zag er hetzelfde uit als op de foto ook. Ik ben er blij mee ik ga hier vaker bestellen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid