facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor TheMagicTouch

TheMagicTouch

Info

TheMagicTouch biedt Complete Bedrukking Systemen voor Professionals en Startende Ondernemers.

Geschiedenis

TheMagicTouch is al meer dan 20 jaar fabrikant en uitvinder van het transfer bedrukking systeem voor kleuren laser printers. Met ruim 20 jaar ervaring en meer dan 50 landenvestigingen wereldwijd mag TheMagicTouch zich de grootste expert op het gebied van kleuren laser transfers.

Met dit veelzijdige systeem bent u niet gebonden aan polyester maar kunnen vrijwel alle stoffen worden bedrukt. En daarnaast metaal, vele kunststoffen, hout, karton en nog veel meer. Naast dit transfersysteem levert TheMagicTouch de beste snijfolie voor textiel en heel veel producten die u met dit systeem kunt bedrukken.



"TheMagicTouch is totaalleverancier in de grafische branche en beschikt over een breed portfolio aan eigen producten, zoals: TheMagicTouch Transferpapier, MagiCut flexfolies, Vinylfolies, Snijplotters, OKI Kleurenprinters, Mokkenpersen, Cappersen, Transferpersen, SpaceControl Software en nog zoveel meer. Daarnaast beschikt TheMagicTouch over een uitgebreid aanbod aan blanco producten en textiel. Wist je dat TheMagicTouch in maar liefst 50+ landen actief is en bekend staat als ''De experts in transferpapier''. Door het internationale karakter profiteren klanten bijvoorbeeld van lage inkoopprijzen en snelle leveringen."
Adres: Herenweg 29A (unit VI), 2105 MB Heemstede (Noord-Holland)
Telefoonnummer: 023-5483100
Stad: Heemstede
Route: Herenweg 29A (unit VI)
Postcode: 2105 MB


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:00
Dinsdag: 08:30 - 17:00
Woensdag: 08:30 - 17:00
Donderdag: 08:30 - 17:00
Vrijdag: 08:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: The magic touch Paper, Magic touch song, SignSeen, Druma, roland versastudio bn-20d, 123 premium flex, 123Flex, Flexfolie kopen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Dix Export B.V. Dix Export B.V. 866 meter Fijne mensen goed bedrijf
Heerenlux Service Centrum Heemstede Heerenlux Service Centrum Heemstede 1 km Schildersverf met historie Als één van de oudste verfmerken in Nederland kent Heerenl...
MoonNails MoonNails 2 km • Nagelstyliste • Op wwww.moonnails.nl kun je terecht voor alle nagelproducten van Y...
EyeVinci EyeVinci 2 km Tijdens mijn werk als voetreflex therapeut merkte ik dat ik wat klachten kreeg in mij...
Recensies
Al zo lang zijn wij klant bij dit bedrijf en altijd even tevreden!
top service en vriendelijk personeel.
Ik heb mijn eerste bestelling hier gedaan en heb die inmiddels ontvangen. Een goede service en een snelle levering.
Ik werd zo ontzettend vriendelijk en met enorm veel geduld geholpen. Ik had zelf een fout in mijn bestelling gemaakt. Door te bellen werd ik met heel veel geduld, humor en vriendelijkheid geholpen. En kreeg ik een top bestelling binnen. Ik werd geduldig wegwijs gemaakt op de website waardoor ik nog veel meer producten vond die ik nodig had. Ik werd zeer gewaardeerd als klant. Dat gevoel krijg je niet bij veel bedrijven meer.
Wat een super service. Ik had een bestelling gedaan op zondag en dinsdag kwam er een mail voor black friday. In deze mail stonden net de producten met korting die ik had besteld. Zonder problemen kreeg ik alsnog de korting.
Met het idee een nieuw soort product te gaan bedrukken langs geweest bij TMT. Hier werd ik zeer vriendelijk geholpen en kon ik meerdere keren langskomen om mijn producten te laten testen. Nadat het testen was geslaagd werd mij het 'Startpakket Sublimatie' aangeraden. De verkopers Bart en Bjorn dachten goed mee en hielpen mij zeer vriendelijk. Na telefonisch de bestelling te hebben geplaatst kon ik deze de volgende dag al ophalen. Alles stond netjes klaar en ik kan dan ook niet anders zeggen dan dat ik zeer tevreden ben over zowel de kwaliteit van de producten met name de SG400 printer die ik heb afgenomen als de levering hiervan. Ik kom hier zeker nog eens terug als ik nieuwe apparatuur nodig heb.
Als je een probleem heb, word je snel en vriendelijk geholpen. De producten die je besteld, zijn heel snel binnen
slecht bedrijf! 1 overhemd en een polo besteld, helaas vielen deze echt heel erg groot. normaal draag ik een m maar voor de zekerheid toch een s besteld. Nergens staat aangegeven dat het groot valt. Bedrijf opgebeld maar ik mag de spullen niet retourneren. Dat zou in de voorwaarden staan. Voorwaarden heb ik nagelezen en daar staat het niet in vermeld. Het staat op een aparte pagina. Ik ben gewoon opgelicht en ben mijn geld kwijt! Nog nooit meegemaakt dat je gewone textiel niet mag ruilen. Soms is het wel geen geld terug maar ik wilde het gewoon een maatje kleiner hebben. Gevraagd of ik de leverancier dan zelf mag bellen om te vragen of zij het terug willen nemen maar die gegevens wilden ze niet geven.
Vragen over apparatuur wat 2de hands elders gekocht is. Toch van goed advies voorzien. Klacht werd goed begrepen en goede en duidelijke oplossingen die The MagicTough ook geleverd heeft. Alles werkt nu perfect door de goede service en vakkundig advies!!
last minute order geplaatst en ook die word nog even snel verwerkt. top service
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid