facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor theifactory.nl

theifactory.nl

Info

theifactory.nl verkoopt refurbished Apple producten met garantie.

Adres: Herman Heijermanslaan 4, 2741 zj Waddinxveen
Telefoonnummer: 085-3037251
Stad: Waddinxveen
Route: Herman Heijermanslaan 4
Postcode: 2741 zj


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Tif bynz
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Angelo's Computershop Angelo's Computershop 2 km Supersnelle levering van een computermonitor met benodigdheden. Plezierig om een midd...
Recensies
Refurbished aangeboden. Gekregen een apparaat met persoonsgegevens van oude eigenaar. Niks terug naar fabrieksinstellingen geen updates. Vooral shocking dat AVG ernstig geschonden is. Zeer moeizaam contact. Onbereikbaar via telefoon / ticket aanmaken welke onbehandeld blijven / mail onbeantwoord. Na aanhouden een flut antwoord per mail. Zeer slecht
Refurbished wireless toetsenbord besteld via de website. Tenminste dat wilde ik.... Bij herhaling kon ik de bestelling niet afronden en heb vragen gesteld via de chat mogelijkheid, maar ook via e-mail. Tot op heden geen antwoord ontvangen. Tussentijds getracht telefonisch contact te krijgen maar ook dat lukt niet. Eerlijk gezegd wekt dit geen vertrouwen!!
Ik heb een iPad gekocht waarmee ik tevreden ben, maar ik heb been factuur/garantiebewijs van deze aankoop gekregen. Niet digitaal, en niet bij het pakket. Nu probeer ik al twee weken in contact te komen met dit bedrijf om deze noodzakelijke papieren te verkrijgen, maar helaas, er word op geen enkele manier gereageerd op mijn vraag! 1 week geleden lukte het een keer per telefoon, en toen werd mij beloofd de gegevens op te sturen........ maar ik wacht nog steeds! Hopelijk krijg ik nu wel een reactie en word mijn factuur/garantiebewijs verzonden! Dat zou fijn zijn!
Edit: Beste Vincent, de grappenmaker die mij al eerder uitlachte en nu beweert dat ik een verhaal verzin en publiceer om het bedrijf te schaden. Maar dat is de manier hoe jij met je klanten om gaat en een klacht afhandelt. Je valt door de mand. In één jaar tijd heb ik mijn Macbook Air drie keer terug gestuurd. De "rEpArAtIe" duurde weken en alle kosten waren voor mij. Ook werd ik niet op de hoogte gehouden van de status. De batterij brand rood en het percentage klopt niet, de laptop raakt binnen vijf minuten over verhit, hij maakt een ratelend of blazend geluid en negen van de tien keer gaat hij niet eens aan. Mijn e-mails met foto's en video's ter bewijs, worden genegeerd. Ook is er eens afgesproken dat ze langs zouden komen, omdat ik al drie maal verzendkosten had betaald om 'm terug te sturen. Ik heb vrij genomen en de hele dag gewacht. Toen ik 's avonds e-mailden om te vragen waarom men niet was langs gekomen, werd ik uitgelachen.
Ruim anderhalve week verder na mijn bestelling, en ik heb mijn iMac nog niet binnen. Twee ingesproken voicemails, maar ik krijg geen reactie en weet nog steeds niet wanneer mijn bestelling binnen gaat komen.
Na een kapotte macbook wilde ik graag nieuwe bestellen, via via bij Ifactory terecht gekomen en geen spijt. Erg blij met de levering en service. Telefonisch daarna nog contact gehad over problemen met mijn iPhone en heel vriendelijk geholpen. Zal jullie zeker aanraden in mijn omgeving.
Bestelling van iWatch werd met een spoed levering afgeleverd op eerste Kerstdag en was dus nog op tijd om onze zoon te verrassen.
Wij hebben een tweetal macbooks besteld voor onze medewerkers om thuis aan het werk te kunnen. Wij zijn super snel geholpen. Binnen 3 dagen waren de macbooks geleverd met alles erop en eraan. Niet te onderscheiden van nieuw! Jongens thanks voor alles. Tot de volgende keer!
Refurbished Apple toetsenbord besteld. Het type en de staat van het toetsenbord kwam exact overeen met de beschrijving. De afhandeling van mijn order was zeer snel let op: voor 15:00 is de volgende dag in huis: vrijwel direct na de order een pushbericht op mijn PostNL app met kort daarna een email met trackingcode. Het toetsenbord is verder goed verpakt verzonden.
Het is lastig goede 'refurbished' producten te vinden van betrouwbare dealers: theifactory.nl heeft ons fantastische, meedenkende service laten zien. Ben je bang om door de verkoper te worden verlaten na ontvangst van product? Dan is theifactory.nl een goede keuze voor jou. En nee, deze review is niet gesponsord ;
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid