facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor TheFork.nl

Info

TheFork is hét toonaangevende restaurant-reserveringsplatform wereldwijd en in Nederland. Met TheFork doe je inspiratie op en reserveer je gemakkelijk.

Adres:
Telefoonnummer: +31 (0)20 808 10 75
Stad: Amsterdam


Recensies
Hadden flink wat yums gespaard die we in de regio Tilburg bij een aantal restaurants konden verzilveren. Nu blijkt dat er in de regio Tilburg geen enkel restaurant meer is die de yums nog accepteert. Yums konden voorheen voor contante korting worden ingewisseld, nu bij sommige restaurants buiten de regio Tilburg alleen nog maar met een procentuele korting. Reden voor ons en onze kennissen om direct te stoppen met the fork.
Waardeloze organisatie. Nemen reserveringen aan, terwijl zaak gesloten is. Kwaliteit en controle ver te zoeken. Restaurant:Le Bistrot Hôtel Ibis Rouge Lyon Nord - 5 Allée du camping international 69570 Dardilly Blijkt op zondag gesloten te zijn.
Twee keer achter elkaar geprobeerd te boeken bij verschillende restaurants. Restaurants wisten van niks bij aankomst. The fork schuift verantwoordelijkheid af naar de restaurants. Het zou aan hen liggen.
Waardeloze klantenservice, mijn account is gedeactiveerd, op mailtjes reageren ze niet. Na een gesprek met een agent in de chat zouden ze er met hoge prioriteit zsm op terugkomen... ondertussen wacht ik al 2 weken.
Gereserveerd bij een restaurant in Schiedam. we zouden 30% korting krijgen. Kregen we niet. Fout van The Fork werd aangegeven. Chatten met The Fork lukte niet. Ja online klacht ingediend. Moest ik de bon mailen. Gedaan. Kregen we het bericht dat deze case al gesloten was. Bijgevoegd een emailadres waar we naartoe konden mailen als er problemen waren. Heb em we gedaan. Kregen we weer het bericht dat de case gesloten was. Lijkt me niet helemaal betrouwbaar. Ik sla The Fork over. In het vervolg
Irritant bedrijf. Duidelijk niet aangemeld voor e-mails maar blijven constant e-mails sturen.
Gevonden wat we zochten
Alleen positieve reviews worden geplaatst en alle restaurants scoren daardoor veel beter dan sommigen in werkelijkheid zijn. Als je geen kritische noten wilt plaatsen, vraag dan ook niet om een beoordeling. Waardeloze site vwb reviews.
Vertaald door Google Zelfs één ster is te veel! Toen hem werd gevraagd naar de boeking, begon de medewerker van de klantenservice het restaurant de schuld te geven van het niet bevestigen van de boeking. TheFork zelf kon het betreffende restaurant niet bereiken. Ik weet niet zeker hoe dit bedrijf hier in NL nog draait. Origineel Even one star is too much ! When asked about the booking - the Customer service agent started blaming the restaurant for not confirming the booking. TheFork themselves could not reach the restaurant in question. Not sure how this company is still running here in NL.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid