facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Theeuwen Electro

Theeuwen Electro
Adres: Bargapark 81, 5854 HE Nieuw-Bergen
Telefoonnummer: 0610894062
Stad: Nieuw-Bergen
Route: Bargapark 81
Postcode: 5854 HE


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
N+P Group B.V. N+P Group B.V. 773 meter Ik werk bij N + P Fijn bedrijf om bij te mogen werken
De Vlammert De Vlammert 1 km Zorgboerderij de vlammert is een mooie en rustig gelegen boerderij in de gemeente be...
Debo voegwerken Debo voegwerken 11 km Debo voegwerken is een bedrijf dat het voegwerk van nieuwbouw en renovatiegevels gehe...
Recensies
Erg prijzig! Zeer kale en primitieve offerte, totaal zonder een specificatie van de uren en gebruikte materialen. De prijs van een nieuwe meterkast was 300% duurder dan bij alle andere aanbieders, zonder duidelijke verklaring, gewoon omdat ze die prijs goed vinden. Geen aanrader.
Heel tevreden waren wij met het oplossen van het probleem door jullie. De sevice na sluitingstijd was prima. Dank hiervoor.
Electro-Theeuwen heeft enige jaren geleden in mijn woning het gehele electriciteitsnetwerk vervangen en een nieuwe stoppenkast aangelegd. Alles werkt prima. Onlangs viel 's avonds de stroom even uit in een gedeelte van de woning en kreeg ik de boel zelf niet meer aan de gang. Heb Electro-Theeuwen via 06 gecontact, binnen enkele minuten al reactie met instructie waarmee ik zelf het probleem kon oplossen. Kortom, fijn bedrijf met goede service.
Leon Theeuwen is een prettige, eerlijke, meedenkende installateur. Hij heeft samen met zijn medewerker goed werk geleverd.
Bedankt Leon en Wesley, voor jullie advies en vakmanschap, waar we altijd op kunnen rekenen. Wordt erg gewaardeerd!!
Leon heeft in ons huis de gehele electra aangelegd inclusief een alarminstallatie, dat heeft hij goed gedaan. Vervolgens laat hij het enorm afweten als er een technische storing is. Ik beveel Leon dan ook zeker NIET aan!
Wanneer je gaat voor kwaliteit dan is electro Theeuwen zeker een aanrader. Buiten goed advies leveren ze ook ontzettend mooi werk af en weet je dat je een vakman in huis hebt. Of het nu gaat om elektra werk in huis, camera beveiliging of zonnepanelen.
Professioneel, harde werkers en afspraak is afspraak!
Ze leveren echt vakwerk .en komen de afspraken na.
Snelle en goede service! Zeker een aanrader
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid