facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Theetuin Idylle

Theetuin Idylle

Info

Openingstijden:s vanaf 10 mei Hemelvaartdag t/ m zondag 1 oktober
open van vrijdag t/m zondag t 11.00-17.00 uur.

Adres: Jongeweer 26, 1608 EJ Wijdenes
Telefoonnummer: 0229501113
Stad: Wijdenes
Route: Jongeweer 26
Postcode: 1608 EJ


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Stofmolen De Stofmolen 761 meter Prachtige molen en werkend..!!
Recensies
Een heerlijke beschutte gezellige plek. Een onverwachte oase, een prachtige tuin en terras en hele vriendelijke bediening. Je kan het zo gek niet benoemen, maar ze hebben hier zoveel verschillende soorten thee! Super gewoon!
Het was geweldig! We waren enkele weken terug een rondje aan het touren met de motor en in het dorp zaten alle cafe's ed nog dicht. Een bewoner wees ons op het doodlopende weggetje verderop waar je Tearoom the Robin verderop kan vinden. Hier hebben we heerlijk genoten van de zwijnen, de koffie + gebak en omgeving. Gastvrouw is erg vriendelijk en toilet ook netjes voor elkaar. Ik zou het niet erg vinden om hier weer een keer terug te komen ;
Tijdens ons wandelrondje Wijdenes- IJsselmeerdijk-Oosterleek diverse keren langs het bord van de tearoom Robin gelopen echter ivm met de enigszins afgelegen locatie nimmer een bezoek gebracht. JL Maandag toch een bezoekje gebracht. gastvrij ontvangen en heerlijk in de tuin geluncht. Bescheiden vaste kaart echter met tal van verassingen buiten de kaart om. Neem de moeite en de tijd deze tearoom met een bezoekje te vereren. Buiten gewoon vriendelijke bediening en heerlijk tot jezelf komen in deze oase van rust en dat op minder dan 10 km van ons huisadres. Aanrader.
Fantastische locatie, prachtige tuin, echt een aanrader!
Verborgen tussen de bomen ligt midden in het polderlandschap dit knusse restaurantje. Een oase van rust. Ideaal als lunch of diner tussenstop tijdens een fietstocht langs het Markermeer. Leuke eenvoudige kaart, goed verzorgde gerechtjes, zeer vriendelijke en ongedwongen bediening. Echt de moeite waard.
Verborgen in het groen tussen de weilanden ligt dit 'publiek' geheim: tearoom - restaurant The Robin roodborstje. Het was genieten op het terras met een heerlijk najaarszonnetje. De kaart is verrassend en maakt de belofte waar! Lekker gegeten met een alcoholvrij biertje....er wordt geen alcohol geschonken...geen drankvergunning maar dat is ook hélemaal niet erg. Het was hier heerlijk vertoeven.
Wat een leuke tearoom. Perfect voor de lunch, heerlijk gegeten vandaag. Maar volgens mij kan je hier ook heel goed terecht voor het diner of een high tea. En prettige bediening, ook niet onbelangrijk. Had ik al gezegd dat dit een leuke tearoom is?
Mooie plek, super rustig, lief/spontaan/vriendelijk/warm personeel. Én!! Echt mega goeie MonChou Taart! Lekker plekje om even bij te komen en op te laden.
Heerlijke plek!
Erg leuk en altijd een goed ontvangst. Als verrassing, vandaag live muziek. Lekker in het zonnetje en het was genieten vadaag. Top!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid