facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Theetuin het Noordland

Theetuin het Noordland

Info

De theetuin leent zich uitstekend voor een gezellig samenzijn met familie, vriendinnen of gewoon als u een rondje door de prachtige Zak van Zuid-Beveland aan het fietsen bent. Kijk ook www.theetuinhetnoordland.nl voor meer informatie.

Geschiedenis

Theetuin Het Noordland vindt u aan de Noordlandseweg 12 in Heinkenszand tussen Heinkenszand en recreatiepark Stelleplas midden in de Zak van Zuid-Beveland.

Op ons terras in de zon of in de schaduw onder de oude fruitbomen bent u van harte welkom!

In onze tuin kunt u, of in gezelschap van anderen of even heerlijk alleen, genieten van een kopje koffie of thee met wat lekkers. Ook serveren wij heerlijke broodjes.

Is het wat frisser dan bent u welkom in ons gezellig tuinhuis waar de houtkachel heerlijk brand.

Kinderen kunnen gratis gebruik maken van de trampoline.

De theetuin leent zich uitstekend voor een gezellig samenzijn met familie, vriendinnen of gewoon als u een rondje door de prachtige Zak van Zuid-Beveland aan het fietsen bent.

Grotere groepen graag vooraf reserveren.

Wilt u een workshop organiseren en bent u op zoek naar een rustige en representatieve locatie bent u bij ons ook zeker op het goede adres.

Adres: Noordlandseweg 12, 4451 RM Heinkensand, Zeeland, Netherlands
Telefoonnummer: 0113-562364
Stad: Heinkensand
Route: Noordlandseweg 12
Postcode: 4451 RM



op zoek naar gerelateerd: B en b Noordland, Theetuin Zak van Zuid-Beveland, Bed en Breakfast Heinkenszand, Theetuin Noord Beveland, Marijke Rijk Heinkenszand
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Vijf Gebroeders De Vijf Gebroeders 478 meter Mooi gerestaureerde molen
Stelleplas, Restaurant / Brasserie Stelleplas, Restaurant / Brasserie 670 meter Lekker gegeten het eten was prima. En de service was vriendelijk en snel
Recensies
Een heerlijke overnacht gehad hierzo. De gastvrouw Marijke is ontzettend aardig en het ontbijt was ook erg lekker. Een leuk plaatsje om eens een keertje te bezoeken!
Super fijne plek. Aardige mensen, 3 hele lieve honden, rustige plek, mooi grasveld waar je onder de bomen kunt zitten, en prima bedden. Mooi afgewerkt allemaal, goede prijs-kwaliteit verhouding.
Hele mooie en rustige plek. Lieve honden en lekker ontbijt. Alles is heel schoon en mooi afgewerkt. Hele aardige mensen. Heel erg aan te raden!
Buiten gezellig zitten binnen iets minder
Een mooi rustpunt tijdens een wandeling of fietstocht.
Mooi en rustig gelegen. Goede slaapplaatsen en prima ontbijt.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid