facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Theetuin d' Aole Pastorie

Theetuin d' Aole Pastorie

Info

In Zwartemeer aan de rand van het natuurgebied Bargerveen kunt u onze theetuin vinden. In de tuin van de voormalige Pastorie van de St. Antoniuskerk is het heerlijk vertoeven, bij wat minder weer kunt u ook binnen zitten in onze theehuis.

Adres: Kamerlingswijk 136 wz, 7894AR Zwartemeer
Telefoonnummer: 0681588441
ln.oggiz@eirotsapeloadniuteeht
Stad: Zwartemeer
Route: Kamerlingswijk 136 wz
Postcode: 7894AR



op zoek naar gerelateerd: theetuin d'aole pastorie, kamerlingswijk westzijde 136, 7894 ar zwartemeer, high tea klazienaveen, bargerveen, wollegras weiteveen, high tea drenthe, bij wollegras, high tea omgeving emmen, theetuin drenthe
Recensies
Heerlijk in een tuin gezeten onder oude bomen, achter de oude rooms katholieke kerk van Zwartemeer. Genietend van zelfgemaakte taart en fris. De theetuin ligt aan het fietsroute bij het Bargerveen, een ideaal begin of eindpunt van een ontspannende fietstocht over dit mooie natuurpark, uitgebreid belicht in 'vroege vogels' van 30 april 2022 op NPO2.
Heerlijk geluncht in de ruime tuin. We komen nog een keer terug om het gebak te proeven.
Wat een fijn plekje om van een een bijzonder kopje thee te genieten met wat lekkers er bij natuurlijk!
Erg mooie plek met vrolijke en attente bediening; Paar kleine puntjes: Heerlijk vers brood, lekker dik gesneden, prima. Mooie oude en vooral originele borden, erg grappig. Prima kroketjes hadden alleen 30 seconden langer in de frituur gemoeten, net niet heet genoeg. Veel te veel mosterd voor 2 kroketjes, zonde en verspilling. Jammer dat de boter prachtig opgediend te koud was om te smeren.zie je heel vaak. Bij broodjes kroket van 8,50 hoort zeker wat rauwkost. Het getuigt niet van goed inkoopbeleid dat dit s middags om half twee al op is. Maar terras en aardige bediening maakt veel goed. Met paar aanpassingen zit je zo op 5 sterren.Succes
Lekker koffie en goed gebakje, hangt wel een gek geurtje
Heerlijke zelfgemaakte taart, lekkere koffie en thee en daarboven op een lieve gastvrouw!
Mooie grote tuin, waar je heerlijk in het gras onder de bomen kunt zitten. Het huisgemaakte gebak en de bijzondere theespecualitwiten zijn erg lekker.
Na een mooie fietstocht door het Bargerveen nog even een bakkie gedaan met een lekkere appeltaart.. Wat een leuke tent !!
Mooie plek in de grote tuin leuke spontane bediening voor fietsers knooppunt 64
Prachtige locatie, goede koffie maar wel heel oud gebak. Geen reactie toen ik het bij het afrekenen vertelde. Misschien hoort het bij de Oale Pastorie, Oale gebak.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid