facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Theetuin Binnen & Buiten Sleeuwijk

Theetuin Binnen & Buiten Sleeuwijk

Info

www.theetuinbinnenenbuiten.nl

Geschiedenis

Theetuin Binnen & Buiten in Sleeuwijk ligt aan de uiterwaarden van de Merwede en is een plek om anderen te ontmoeten, inspiratie op te doen of uit te rusten na een wandeling of fietstocht. Dat kan zowel buiten in de zonnige tuin, als binnen in het sfeervolle theehuis. Ook kun je hier reserveren voor een heerlijke High Tea.
Theetuin Binnen & Buiten is tevens een inspirerende vergaderlocatie waar in alle rust een vergadering, teamdag, brainstormsessie of training kan worden gehouden. Openingstijden: vrijdag t/m zondag van april t/m augustus en voor groepen daarnaast op afspraak.

Theetuin Binnen & Buiten ligt aan het Kerkeinde 14 in Sleeuwijk. (ANWB fietsknooppunt 78 en wandelknooppunt 46) en is bereikbaar via Karin Kamstra op telefoonnummer: 06 - 20 30 20 47.

Adres: Kerkeinde 14, 4254LC Sleeuwijk
Telefoonnummer: 06 20302047
Stad: Sleeuwijk
Route: Kerkeinde 14
Postcode: 4254LC



op zoek naar gerelateerd: High tea in mooie tuin, High tea buitenlucht, Theetuin Nijkerk, Theetuin Zaanstreek, Theetuin Noordwijk, Theetuin Gooi, TheeTuin Den Haag, Theetuin Overijssel
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Pizzeria Casa di Lucio Pizzeria Casa di Lucio 922 meter Wat een teleurstelling is dit. De inktvisringen waren hard en smaakte echt nergens na...
MamaCafe Land van Heusden en Altena - Sleeuwijk MamaCafe Land van Heusden en Altena - Sleeuw... 952 meter Ben je (aanstaande) mama kom dan gezellig naar het MamaCafe. Elke 1e woensdag van de ...
Recensies
Als je dan ergens stopt om een bakje thee te drinken... Dan is dit wel een heel idilisch plekje. Tussen de appel en peren bomen in een Engels aandoende tuin. Voor de inwendige mens niet veel keuze, aan thee des te meer. Jammer dat ze in september al dicht zijn voor een spontaan bezoekje.. Alleen op afspraak voor groepen.
Leuk zitten voor een drankje en een praatje. De scones waren erg lekker.
Mooie omgeving en heel vriendelijk en gastvrij ontvangen
Een oase van rust, prachtige tuin om te zitten. Er zijn schaduw- en zonplekken. Grote keuze uit allerlei lekkernijen. Vooral de huisgebakken kaneelcake en de scones vond ik erg lekker. De koffiesoorten zijn ook van goede kwaliteit!
oase van rust, ondanks dat de snelweg in de nabijheid is. smaakvolle inrichting zowel in-, als outdoor. heel vriendelijke bediening met persoonlijke aandacht voor de bezoeker.
Zeer lieve gastvrouw, bakt, serveert met hart en heeft een prachtige tuin om in te vertoeven!!
Heerlijk kunnen bijpraten in een rustgevende omgeving. Samen met mijn vriendinnen onder het genot van heerlijke thee met zoet- en hartigheden. Voor herhaling vatbaar!
Niet diervriendelijk. Mochten met ons hondje niet binnen, zonder eerst alle andere gasten te vragen of ze het niet erg vonden.... Hebben dan maar voor het terras gekozen, omdat we dorst hadden. Het geserveerde was wel goed.
Mooie tuin geweldige sfeer. Goeie gastvrouw! Jammer dat je de weg steeds hoort.
Een mooie locatie om even te stoppen tijdens een rondje fietsen voor een bakkie thee of koffie !!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid