facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Theeschenkerij de Buytenplaets

Theeschenkerij de Buytenplaets
Adres: Dwarsvaartweg 8A, 8391 ML Noordwolde, Nederland
Telefoonnummer: 0561 431 196
Staat: Friesland
District: Weststellingwerf
Stad: Noordwolde
Route: Dwarsvaartweg
Huisnummer: 8A
Postcode: 8391 ML


Openingstijden

maandag: Gesloten
dinsdag: 12:00–18:00
woensdag: 12:00–18:00
donderdag: 12:00–18:00
vrijdag: 12:00–18:00
zaterdag: 12:00–18:00
zondag: 12:00–18:00

Recensies
Vorig jaar hebben mijn man en ik onze bruiloft gevierd bij Theeschenkerij de Buytenplaets.nnHet personeel was ontzettend vriendelijk en het eten was heerlijk!! We hebben genoten van onze speciale dag.nnDe locatie is prachtig en de sfeer is heel gezellig.nnWe kunnen Theeschenkerij de Buytenplaets zeker aanbevelen voor speciale gelegenheden.nnBedankt voor de geweldige ervaring!
We hadden een theeproeferij. Keuze uit meerdere smaken thee, en een etagere met kleine hapjes van zuur naar zoet. Het leek weinig, maar de volgende maaltijd hebben we overgeslagen.nAlle hapjes worden aan huis gemaakt, in één woord VOORTREFFELIJK.
Zoo leuk! Zeker het bezoeken waard, perfecte plek om je terug te trekken van de drukte en te genieten van lokale eerlijke producten.
Perfecte theetuin. Heerlijk vertoeven en aardige/lieve mensen
Ik typ dit terwijl we hier zitten: wat een mooie plek! Op de kaart staan broodjes die net even dat beetje extra hebben ipv de doorsnee zaken die je bij anderen in buurt zult aantreffen. En de keuze aan thee en high tea arrangementen is al helemaal groot. Dikke aanrader, we komen zeker terug als we weer in de buurt zijn. En dan gaan we voor de volle high tea ervaring
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid