facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Theemuseum

Adres: Hoofdstraat 15-25, 9973 PD Houwerzijl, Groningen, Netherlands
Telefoonnummer: 0595572053
Stad: Houwerzijl
Route: Hoofdstraat 15-25
Postcode: 9973 PD



op zoek naar gerelateerd: Theefabriek groothandel, High tea Theefabriek, Speelbos Houwerzijl, Theefabriek Reserveren, Theefabriek roosters, Wandelen Houwerzijl, hoofdstraat 15-25 9973 pd houwerzijl, High tea Lauwersoog
Recensies
Veel informatie over thee. Info over thee vanuit alle theegebieden. Mooie plek en prachtige hagen. Ook hier weer vriendelijke bediening. Mooie terrassen en de monchou bessen punt was heerlijk.
Ik had me er niet veel van voorgesteld maar werd aangenaam verrast. Leuk museum met duidelijke uitleg hoe thee "gemaakt" wordt. Daarna een keuze maken uit de vele verschillende thee soorten, en wat lekkers erbij.
Tijdens een wandelroute een pauze hier gedaan. Heel leuk om te zijn.
Leuk om een keer te zien. Niks hoogstaands, echter wel heel interessant om de geschiedenis van thee te zien. Heel erg leuk is de film die laat zien hoe het van pluk naar thee gaat. De winkel en gasterij zijn ook zeker de moeite waard van een bezoek.
Fantastische plek, prachtig pand met dito tuin. De high tea was heerlijk, bediening heel attent, er is leuk en leerzaam museum, leuke theewinkel waar je van alles op het gebied van thee kunt kopen.
Voor een heerlijke bakje thee en een leuk uitje
Mooi museum waar we graag komen. Lekker ontspannen en de thee is erg goed. De lekkernijen zijn ook zeker de moeite waard!
Gezellige theetuin met terras en allerlei soorten thee. Theemuseum ook leuk!
Leuk miseum, vooral de film is de moeite waard. De afternoon tea is best goed. Bediening kan wel wat beter. En pas op met de luxe versie... Erg machtig allemaal!
Ontspannen bediening, lekkere cream tea zonder reservering, mooie tuin om te zitten
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid