facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Theehuis Kees En Sien

Adres: Veenendaal
Telefoonnummer: 0318 550 561
Stad: Veenendaal



op zoek naar gerelateerd: Dijkstraat 115 Veenendaal, High tea Rhenen, Brew Veenendaal, High tea Ede, High tea 3 Zussen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Onder Ons Onder Ons 2 km Mooie avond over rouwverwerking met een creatieve touch!
Espressobar De Fazant Espressobar De Fazant 2 km Gezellige huiskamersfeer en hartelijke verwelkomst , niet voorniks is het hier best w...
Recensies
Als je komt aanrijden staan er bij de parkeerplaatsen bordjes dat je er maar max 30 minuten mag staan. Niet echt uitnodigend. Binnen waren nog 2 tafeltjes vrij waar op beide een bordje gereserveerd stond. Gevraagd of er nog plaats was mochten we kiezen uit één van de 2 tafeltjes die blijkbaar toch niet gereserveerd waren. In het theehuis werden we 2 pers geholpen door een uitermate ongeïnteresseerd meisje. Ze was niet echt aardig en luisterde ook niet. Appeltaart besteld zonder slagroom werd gebracht met slagroom. Ook leek men totaal onvoorbereid op de toestroom van mensen in de herfstvakantie terwijl de hele locatie is ingericht op .... veel mensen. Ik bestelde carrot cake. Bleek uitverkocht. Wat ik dan wilde. Dan graag de boeren bokkenpoot. Was er ook niet. Slechte inkoop dus. Uiteindelijk dan ook gekozen voor appeltaart zonder slagroom die door het ongeïnteresseerde meisje op de automatische piloot vlot werd genoteerd als appeltaart mét slagroom . In de landwinkel daarentegen, waar het ook druk was, werden we uiterst vriendelijk geholpen en was er ook tijd om cadeautje te maken van de artikelen die ik had uitgezocht. Wat een verademing. De Eekhoeve maakte bij mijn eerste bezoek geen beste beurt. De landwinkel is zeker een bezoekje waard.
Ik heb intussen meerdere keren wat gegeten lunch of gedronken koffie/thee met gebak bij het Theehuis bij Kees & Sien. Mijn ervaring is over het algemeen goed: - het eten smaakt goed en er is duidelijk nagedacht over de combinaties van smaken en textuur in de gerechten - prijs/kwaliteitverhouding is prima in orde, laatst voor 69,50 geluncht met z'n 3-en met soep vooraf en daarna diverse kleine hapjes/gerechtjes geserveerd op een mooie plank - de bediening is vriendelijk - het pand is mooi aangekleed - reserveren vooraf gaat via de website, en werkt prima Wel is de bediening soms wat traag en moet je soms lang wachten voordat er weer iemand langskomt om te vragen of je nog wat wilt bestellen. Verder is het vaak heel druk dus rumoerig en moet je op tijd reserveren anders is er geen plek meer. Als laatste viel me de geserveerde espresso behoorlijk tegen, het was gewoon te waterig! Daarom 4/5 sterren, gewoon een goede score. Ik kom zeker nog terug!
Wij komen graag bij de Eekhoeve, maar bij het Theehuis is de bediening al lange tijd niet zo best. Ik zie regelmatig dat mensen die een kopje koffie willen drinken weggestuurd worden, terwijl meerdere tafels met bordje gereserveerd dan nog lange tijd leeg blijven. De bediening is weinig assertief en er kan niet vaak een lach van af, jammer hoor! Eten en drinken wel altijd top!
Heerlijk geluncht in een mooie omgeving. Goede bediening.
Een gezellige en lekkere high tea gehad. Ruime keuze aan hapjes. Mooie en sfeervolle theehuis. We moesten echter wel zelf steeds aangeven dat het theewater op was. Speciale dieetwensen: Voor ieder wat wils.
Geweldig mooie en gezellige plek om te zitten lekker van thee of koffie te genieten of een heerlijke lunch. Ook heerlijk voor een high tea met vrienden innen of een smikkelplank. De kwaliteit is hoog niveau en word met grote zorg bereid. Het personeel is vriendelijk en gezellig. Heerlijk om uit te kijken over de landerijen. Het op hetzelfde terrein gelegen landwinkeltje bied mooie streekproducten en producten van eigen boerderij. Ook de totaalbeleving met een moesruin en een pluktuin waar je je eigen bloemen kunt afsnijden is een grote plus. Voor kinderen is er wen aaiboerderijtje een speeltuin en naruurlijk kun je rondkijkennop de boerderij. Ook de ouderen die welkom zijn op de zorgboerderij zijn erg op hun plaats in dit mooie boeren bedrijf wat een verborgen parel in Veenendaal
Niet gastvrij. Alle plekken zijn gereserveerd voor lunch. Kopje koffie drinken om 10.30 uur is dan al niet meer mogelijk. Chaotisch.
Wij waren door een tegenslag iets verlaat voor de high-tea en dat lieten de dames flink merken. Eenmaal bij onze tafel kregen we ook geen introductie of instructie. Wij kregen soep vooraf en de kinderen kregen niks. Het eten was heerlijk. Daar waar bij de hartige ronde rekening gehouden werd met de zwangerschap werd dit bij de zoete ronde niet gedaan. Na dit te benoemen werd er geen alternatief aangeboden. Naast thee is er ook niets anders te drinken aangeboden. Erg jammer. Alhoewel het eten heerlijk was kom ik hier niet nog een keer.
Het was weer heerlijk, favoriet plekje.
Fijne plek, beetje koud wel binnen.Eten: 4/5
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid