facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Theefabriek

Geschiedenis

Houwerzijl is a small village in the Netherlands; it is located in the municipality of De Marne, Groningen. The village took its name from the nearby (but now disused) lock on the Houwerzijlstervaart. Fewer than 280 people live in the village. The Theefabriek is a tea museum and tearoom in the village.

Adres: Houwerzijl, Groningen, Netherlands
Stad: Houwerzijl



op zoek naar gerelateerd: hoofdstraat 15-25 9973 pd houwerzijl, Theeschenkerij, High tea Lauwersoog, Theeschenkerij Drenthe, Theewinkel Assen, Losse thee, Theefabriek lunch, Wandelen Houwerzijl
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Hoogte (De Marne) De Hoogte (De Marne) 733 meter De Hoogte is een buurtje in de Nederlandse gemeente De Marne in het noordwesten van d...
Recensies
Weer een paar heerlijke zakjes thee aangeschaft en direct ook een paar mooie bewaarblikjes meegenomen.
Privé winkelen op afspraak en zoals altijd vriendelijk personeel! Lekkere theetjes en mooie blikjes rijker
Leuke plek op het Groningse platteland. Winkeltje op afspraak, verse thee om mee te nemen.
Mooi omgeving en interessant museum over de oorsprong van de thee.
Super mooi gebouw en het museum is leuk om te doen! Lekker thee gedronken en geluncht. Inner winkel kom je niet uit gekeken. Super leuke bediening, ben goed geholpen.
Prachtig onderhouden tuin. Leuk museum. Ontspannen sfeer. En je kunt er gezellig thee, koffie of fris drinken en wat eten. Leuk theewinkeltje erbij.
Heel veel keuze uit allerlei soorten thee! Een echte aanrader voor de theeleuten onder ons. Ook het mooie gebouw is een bezoekje waard. En in het winkeltje kan de thee gekocht worden evenals alle bijhorende accessoires.
Wat een leuke en mooie plek. Een klein fijn museum over thee, gecombineerd met een zeer goede ruimte voor de theelunches/brunches. En lekker! Geschikt voor jong en ou, kleine en grote gezelschappen. Bij goed weer: lekker buiten zitten in de prachtige tuin aan het fraaie gebouw.
Klein maar bijzonder. Je ervaart hoe veel werk vooraf gaat aan een gewlone kopje thee.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid