facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Theeboxen.nl

Theeboxen.nl

Info

Online losse thee bestellen.

Geschiedenis

Wij zijn dol op thee. Drinken graag échte thee. Alle thee die wij in onze winkel verkopen, proeven wij zelf. Zodat wij u de beste thee kunnen verkopen. Wij luisteren ook naar de ervaringen van onze klanten en passen ons assortiment daarop aan. Wij zoeken naar kwaliteit met een bijzondere en constante smaakbeleving. Daar worden wij blij van. En u ook hopelijk.

In onze winkel kunt u alle thee ruiken en proeven. Bent u niet in de gelegenheid langs te komen? Dan kunt u onze thee ook online bestellen. Wij maken theepakketten op maat en bieden ook maandelijkse theeabonnementen aan. Iedere maand ontvangt u een pakket vol heerlijke theeverwennerij. Ook leveren wij thee aan bedrijven en restaurants die hun klanten echte thee willen voorzetten.

Label

De lekkerste thee van de allerbeste kwaliteit!

Adres: Hofwijkweg 1, 4493 NV Kamperland Kamperland
Telefoonnummer: +31(0)651647614
ln.nexobeeht@ofni
Stad: Kamperland
Route: Hofwijkweg 1
Postcode: 4493 NV Kamperland


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Hoeve hofwijk Hoeve hofwijk 0 meter Zeer mooie, ruime kamer. Een aangenaam, breed bed. Ruime badkamer maar geen deur tuss...
Recensies
Anderhalf jaar geleden op vakantie kennis gemaakt met theeboxen, hun winkel was toen een genot. Zondag voor het eerst besteld en dinsdag alles ontvangen er was veel zorg besteed aan de bestelling. Daarnaast zeer lage prijzen in vergelijking met de grote winkels. Nu snel theedrinken zodat ik weer mag bestellen.
Vandaag thee binnen gekregen, we zijn weg van de "Summer mint" thee en ook een andere om te proberen geweldig was een waar cadeautje om uit te pakken mooi theelepeltje gratis erbij pen en blocnote top! En goedkoper dan een andere site.
De website kan je alle thee vinden, lekkere amaretto thee , heerlijk heel je woning ruikt er naar
Vandaag pakketje binnen gekregen. Leuk verpakt en 2 extra proefzakjes!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid