facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Thee met

Thee met

Info

Wij bakken taarten op bestelling en verzorgen lunches en high tea's bij u thuis of op kantoor.

Geschiedenis

In de winkel van Kersvers in Gouda verzorgen wij de horeca. We hebben een koffiehoek, daar kan men terecht voor koffie/thee met... taart en lunch.
Op cateringbasis verzorgen wij high-tea's aan huis, deze worden gebracht, tafel gedekt en na afloop wordt alles weer opgehaald. Ook losse taarten en/of quiches zijn te bestellen.
Neem contact met ons op voor meer informatie, of kijk op de website.



"Bij Simon Lévelt Alphen aan den Rijn draait alles om koffie en thee, al 200 jaar lang. We koesteren onze geschiedenis en de liefde voor koffie en thee geven we door; van generatie op generatie. Aandacht voor natuur en mens is essentieel voor het behoud van de rijkheid aan koffie- en theevariëteiten en smaken.Alles begint bij het geloof in eerlijke handel en biologische teelt. Al 6 generaties lang werken we met aandacht voor mens en natuur en hanteren we duurzame en biologische landbouwmethoden. Dit resulteert in de lekkerste koffie en thee met alleen natuurlijke en eerlijke ingrediënten: dat smaakt beter en voelt beter. Zo zorgen we voor elkaar en voor de generaties na ons."
Adres: Graskamp 14, Boskoop, Alphen aan den Rijn
Telefoonnummer: 06-13768293
Stad: Alphen aan den Rijn
Route: Graskamp 14, Boskoop



op zoek naar gerelateerd: Koffie winkel, Koffiewinkel Zoetermeer, Thee winkel leidschenhage, Christmas blend Simon Lévelt, Theeboom kopen, Thee servies, Julianastraat 34 Alphen aan den Rijn, Koffie en thee Winkel
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Froot Froot 7 km Zeer tevreden! Ze komen maandag op tijd het fruit leveren zodat we er zo lang mogelij...
Ferry Nice Ferry Nice 8 km Ferry Nice! Ferry Wijsman Lid van het Kokgilde sinds 2014 www.ferrynice.net Contact...
De Zoete Inval De Zoete Inval 9 km Zoveel keuze uit superlekkere bonbons. En natuurlijk zo vriendelijk geholpen !!
Taart ala Marcia Taart ala Marcia 10 km Taart ala Marcia, taarten voor iedere gelegenheid.
Recensies
Wat een leuke zaak, ik kom er graag! Het personeel straalt enthousiasme en gezelligheid uit! Mede door de passie voor thee en koffie, dankjewel weer!
Als je van echte koffie houdt dan is dit het adres. Kom er al jaren en heb mijn favoriete koffie wel gevonden: Barista. Geeft een prima bakkie koffie. Ik krijg ook regelmatig komplimenten over mijn koffie. Meest gehoort is dan dat het smaakt naar echte koffie. Kortom een aanrader. De koffie maar zeer zeker ook de winkel. Ben je zoekende naar een goede koffie neem dan van drie of vier koffiesoorten een klein beetje om te proeven. Veel koffieplezier!
Hele mooie winkel met vriendelijk en kundig personeel. en de beste koffie en thee van Alphen kortom een top winkel!
Super mooie winkel met fantastische mooie producten en hele vriendelijke medewerkers.
Fijne winkel, vriendelijk en kundig personeel, mooi assortiment.
Goed advies en fijne service.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid