facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Theater van de Bloem

Adres: Stationsstraat 78 , Wageningen 6701 AM, NL
Telefoonnummer: 0317 421 147
Stad: Wageningen
Route: Stationsstraat 78
Postcode: 6701 AM


Openingstijden

Maandag: 09:00-18:00
Dinsdag: 09:00-18:00
Woensdag: 09:00-18:00
Donderdag: 09:00-18:00
Vrijdag: 09:00-20:00
Zaterdag: 09:00-17:30


op zoek naar gerelateerd: Bloemenparadijs online bestellen, Bloemenparadijs Driel
Recensies
Emphatische bediening ingeval van leuke, maar ook bij treurige omstandigheden. Geven goede en vooral bruikbare adviezen en leveren bovenal uitstekende kwaliteit tegen een alleszins redelijke prijs.
In één woord?! Theater van de bloem is Geweldig!!! Service, kwaliteit en een sprookjes gevoel als je binnen in de winkel loopt. Voor mij als een liefhebber van bloemen en kleuren is en plezier beleving er langs gaan. Vriendelijke word je begroeten. Veel opties van planten, potjes en accessoires. Ik heb vaak via hun eigen website besteld en dat gingen ook helenaal goed.
Zeer vriendelijke mensen met veel verstand van zaken en doen er alles voor om jouw wensen uit te voeren !!! En goede kwaliteit van de handel !!!
Op 29 Augustinus voor € 57,00 aan rozen besteld voor mijn dochter en haar man voor hun 25 jarig jubileum. Ik schrok toen ik de bos verwelkte bloemen zag staan. Via de zaak in Lemelerveld achter dr naam van de leverancier gekomen. Reactie? Dan moest mijn dochter maar langskomen en dan zouden ze bekijken wat ze konden doen. Dit is een zaak die ik nooit meer vertrouw voor bestellen op afstand. Bah!
Een uitstekende florist, die schitterende, artistieke boeketten en kleine boeketjes aanbiedt. Een lust voor het oog. En, de bloemen zijn per stuk te koop, dus voor ieders portemonnee. Ze maken er altijd iets van waar je mond van openvalt. Gezellige en goede service, prachtige unieke vazen, en een langlevend artistiek boeket. Ik ben nog niet in de verbouwde winkel geweest, maar heel benieuwd hoe het nu is.
Als ex bloemist vanmorgen twee boeketten gehaald voor de nieuwe omdernemers van de Serre er tegenover. Leuk bediening en samen terug gekeken naar de tijden van 30 jaar geleden en de tijd van nu. Hard werken pet passie daar houden wij wel van. Ik zeg:
Perfecte winkel voor een cadeau, ook erg vriendelijk personeel.
Ontzettend knus bling bling Alleen let op! Een aanslag op je portemonnee Ik kwam thuis pas weer in de realiteit toen ik m'n bankafschrift zag
Super kleine en knusse bloemenwinkel. Best prijzig maar prima kwaliteit.
Een keer bloemen van dochter gekregen, volgende dag hangen, geen andere bloemen gekregen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid