facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Theater Twee Hondjes

Theater Twee Hondjes

Info

Theater Twee Hondjes? Een theater om in te bijten!

Geschiedenis

Voor een heerlijk avondje uit in Hellevoetsluis!

Intieme theaterzaal en gezellige foyer in Cultuurhuis Nieuwe Veste.

De kassa is geopend op donderdag en vrijdag van 11:00 - 18:00. Voor aanvang van de voorstelling is de kassa ook geopend:
> bij avondvoorstellingen van 19:00 - 20:15
> bij matinee/jeugdvoorstellingen van 14:00 - 15:00

Label

Cultuurhuis Nieuwe Veste is een compleet, modern gebouw met alle denkbare faciliteiten voor workshops, trainingen, presentaties, lezingen, vergaderingen, voorstellingen en uitvoeringen. Bij Theater Twee Hondjes kunt u terecht voor de leukste en mooiste theatervoorstellingen en voor de verhuur van de ruimtes.

Adres: Opzoomerlaan 106, 3221 AP Hellevoetsluis
Telefoonnummer: 0181310473
ln.sejdnoheewtretaeht@negnirevreser
Stad: Hellevoetsluis
Route: Opzoomerlaan 106
Postcode: 3221 AP



op zoek naar gerelateerd: theater brielle, theater zuidplein, theater spijkenisse, theater vlaardingen, luxor theater, theaterschool hellevoetsluis, theater rotterdam
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Escape room Adventuredome Escape room Adventuredome 3 km Een erg leuke locatie voor een dagje weg het zou 5 sterren zijn geweest als de ruimte...
Recensies
Zaterdag daar geweest voor de veteranendag. Wij waren daar met de voertuigen van KeepThem Rolling. Fijne dag gehad. Volgend jaar weer.
Gezellig klein theater met hartelijke ontvangst. Leuk dat het in de bibliotheek is en nabij een mooie plek in Hellevoetsluis. Klein minpuntje zijn de stoelen en de voor mij beperkte beenruimte, maar dat heeft de pret niet mogen drukken.
Gezellig theater, vriendelijke medewerkers!
Leuk, gezellig kleinschalig theater. Waar je na afloop nog even kan na borrelen en waar de aardige medewerkers een hapje serveren.
Op dinsdag hardstikke gezellig o rbijtwn voor 4,50. Leuke persoonlijke bediening!
Fijn theater, mooie kleine zaal waardoor je ondergedompeld wordt in de ervaring van de voorstelling.
Knus theater, vriendelijk personeel, super gastvrij, maar wat een beroerde stoelen. Wist halverwege de voorstelling niet meer hoe ik moest zitten.
ik heb daar een hele fijne avond mogen beleven. het was namelijk de dag van de vrijwilliger en die werd heel goed verzorgd door het aanwezige personeel. ze werken daar ook veel met vrijwilligers die met grote passie hun werk in het theater doen. altijd goede sfeer.
Kwam naar de film Downton Abbey. Was leuke middag incl. de lunch Alleen vonden wij de film wazig en niet scherp?????
Wat een mooi klein knus Theater met alle mogelijkheden die denkbaar zijn. En wat een vriendelijke mensen die daar werken. Kortom helemaal top.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid