facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Theater Koningshof

Theater Koningshof

Info

Vermakelijk Veelzijdig! Theater, zalenverhuur, catering, feesten & partijen, vergaderingen, conferenties

Geschiedenis

Het gebouw herbergt 11 ruime multi-functionele zalen en een inpandig terras met uitzicht op park en winkelcentrum. De theaterzaal telt 330 stoelen en is voorzien van een oplopende tribune en een professionele licht- en geluidsinstallaties. Theater Koningshof is dé plek voor een avond uit in Maassluis en kan tevens dienen als locatie voor uw zakelijke bijeenkomsten, conferenties of seminars.



"Gezellig en sfeervol theater in hartje Maassluis. Van grote namen tot aanstormend talent: bij Theater Koningshof vind je het. Kaarten bestellen? Ga dan naar www.theaterkoningshof.nl!Openingstijden Theaterkassa:Iedere werkdag van 10.00 - 18.00 uuren een uur voor aanvang van de voorstelling.Protocol coronavirus:Voordat je Theater Koningshof wilt betreden, moeten we je vragen een geldige QR code te tonen. Meer informatie over hoe je deze QR-code kunt laten zien en over de overige coronamaatregelen vind je op onze website"
Adres: Uiverlaan 20, 3145 XN Maassluis
Telefoonnummer: 010-5911430
ln.fohsgninokretaeht@ofni
Stad: Maassluis
Route: Uiverlaan 20
Postcode: 3145 XN



op zoek naar gerelateerd: theater koningshof geplande evenementen, koningshof maassluis winkelcentrum, theater koningshof plattegrond, theater vlaardingen, koningshof theater maassluis informatie, hof arrangement koningshof, koningshof maassluis vacatures, koningshof maassluis openingstijden
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Crêpe Crêpe 1 km Ontbijt & Lunch room voor een heerlijk ontbijt, Pannenkoeken, Koffie met gebak en mee...
Balletstudio Westside Balletstudio Westside 2 km Zeer goede balletschool!!
Theater Schuurkerkje Theater Schuurkerkje 2 km Mooie plek voor een intiem feestje
Recensies
In Theater Koningshof hebben we een show van Ernst en Bobbi meegemaakt. Mooi theater met goede faciliteiten.
Schitterend modern gebouw wat voorzien is van alle gemakken. Vroeger was dit een oud en donker gebouw, maar sinds het verbouwd en gerenoveerd is, kan je het niet meer terug herkennen. Wij waren hier voor een podium mbt werk. Absoluut een aanrader voor theater voorstellingen en presentaties.
In dit theater naar een filmvoorstelling geweest. Dit was nog nieuw voor het personeel, hier en was idd ook nog wat onwennig. Advies ga niet helemaal achterin zitten aangezien dan de lampen/apparaat voor het filmdoek te zien zijn.
Het is erg jammer dat als je ziet dat er nog kaartjes over zijn voor een voorstelling, je verplicht bent om 3 stoelen te kopen omdat dat het enige is wat nog over is. Omdat jullie zeggen dat er niet 1 stoel over mag blijven via jullie site. Dus wij kunnen dus niet met z'n tweeën naar de voorstelling. Hier balen wij enorm van..
Hele leuke lady's night gehad. Was goed verzorgd met een wijn proeverij en hapjes
Fijn theater lief personeel zijn er maar even geweest voor een kppje koffie we hadden een afspraak in de buurt en mochten even binnen komen zitten... het was koud. Best vriendelijk toch.
Heb et niet zoveel over te vertellen. Was aan het wachten op kleindochter. Zietber netjes uit. Vind het niet echt sfeervol Schone tafels en stoelen.
Een fijn, goed uitgerust theater. Je zit boven op het podium: dus genieten maar!
Heerlijk een avondje uit en lekker genieten. Met een hapje en een drankje.
Goed en mooi theater. Schitterend beeld en geluid bij filmprojector. Vriendelijk personeel.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid