facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Theater Hof 88

Theater Hof 88

Info

Theater Hof 88 verzorgt een uitgebreide theater-, concert- en filmhuisprogrammering in de theaterzaal (166 stoelen) en concertzaal (200 losse stoelen).

Geschiedenis

Theater Hof 88 is een klein, eigenzinnig theater, met een groots en veelzijdig theaterprogramma met toneel, muziektheater, cabaret, concerten, jongeren, amateur, filmhuis, klassieke muziek en dans. De voorstellingen vinden plaats in de intieme theaterzaal, de Herman Finkers Zaal met 165 stoelen of de sfeervolle concertzaal met 220 stoelen.
Bekijk ons volledige theaterprogramma op www.hof88.nl en bestel meteen uw kaarten.

Producten

Theatervoorstellingen, cabaret, toneel, muziek, muziektheater, concerten, klassieke muziek, filmhuis, films.



"Theater Hof 88 is een kleinschalig theater met een grootse programmering"
Adres: Elisabethhof 4, 7607ZD Almelo
Telefoonnummer: 0546 850 338
ln.88foh@ofni
Stad: Almelo
Route: Elisabethhof 4
Postcode: 7607ZD



op zoek naar gerelateerd: hof 88 kunsthal, hof 88 filmhuis, hof 88 creatief centrum, hof 88 almelo kunsthal, hof 88 almelo parkeren, almelo hof 88 films, hof 88 almelo openingstijden, theater almelo
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Movie Unlimited Bioscoop Almelo Movie Unlimited Bioscoop Almelo 274 meter Fijne bioscoop met mooie nette zalen en mogelijkheden om snack en drankjes te bestell...
Grand Café Ledeboer, Restaurant & Events Grand Café Ledeboer, Restaurant & Events 516 meter Top restaurant, bib gourmand en dat merk je wel. Uitstekende gerechten, mooie pre...
Stadslab at Indie Stadslab at Indie 1 km Goed eten, erg gezellige omgeving!
Vishandel D.Elferink Vishandel D.Elferink 3 km Lekkerste vis van Overijssel
PH Golf PH Golf 3 km Mooie en ook rustige baan vandaag. Lekker kunnen spelen.
Recensies
Vanavond naar Theater Hof 88 in Almelo geweest. Wat een gezellig theater! Betaalbare prijzen aan bar. Snelle en vriendelijke bediening. Lekkere cappuccino. Redelijk voldoende auto parkeer plaatsen. Goede fietsenstalling. Mooie zaal met een nog mooiere voorstelling. Wij komen hier graag terug.
Zeer fijn en leuk theater, altijd leuk om naartoe te gaan. Mooie en aandoenlijke voorstelling van Barrie Stevens.
Fantastische theaterdag van Kwartjes en goede verzorging van koffie en lunch
Een leuk klein theater waar het al gauw een feest wordt.
Wat een leuk theatertje. Een hele fijne ambiance en een fantastische voorstelling van Tommy Christiaan en Sjors van der Panne. Na de voorstelling nog iets gedronken aan de bar van Hof 88. Tot onze grote verrassing kregen we een warme snack van het theater. Erg leuk.
Erg gezellig. Niet al te grote zalen maar maakt het publiek wel closer en het podium is goed te zien. De ontvangst hal is ook erg knus in gericht. Erg fijn om hier te komen.
Gezellig kleinschalig theater, leuk cafe en betaalbare drankjes! Liedjesmakersfestival, Red Herrings
Mooie locatie, met enthousiast, deskundig en betrokken personeel. Wij Culture Channel TV waren hier voor de 360° én VR & Stereoscopisch design video opnames van het schitterend musiceren van Combattimento. Dank. Top!
Je voelt je hier welkom en het is informeel gezellig. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Een zeer gevarieerd theater-, film- en muziekaanbod.
Aardige service. Leuke films.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid