facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Theater Het Barghse Huus

"Het hele jaar door kunt u in de theaterzaal van het Barghse Huus genieten van een kleurrijk aanbod aan film, theater en muziek. Professioneel en lokaal.Aangrijpende drama's, fascinerende documentaires en verrassende speelfilms, theatervoorstellingen die inspireren, prikkelen en vermaken en ontroerende, verrassende en verbindende muziekoptredens. Met 120 comfortabele theaterstoelen, onze gastvrije vrijwilligers en een aanbod voor iedereen, zit u ieder seizoen weer goed in het Barghse Huus."
Adres: Willem van den Berghstraat 1, 7041 CW 's-Heerenberg
Telefoonnummer: (0316) 29 28 28
Stad: 's-Heerenberg
Route: Willem van den Berghstraat 1
Postcode: 7041 CW



op zoek naar gerelateerd: Welcom agenda, Barghse Huus telefoonnummer, Theater Zevenaar, Welcom Didam openingstijden, Theater Achterhoek, Amphion Theater van het jaar, Www Welcom nl, Albertusgebouw Didam
Recensies
Leuke goede voorstelling van Pauline Redlich gezien. Voor klein theater prima plek. Klein maar toch groot genoeg. Leuk.
Multifunctioneel gebouw, de bewijzering is sumier maar er is altijd een vriendelijk mens om je helpen.
Klein, vriendelijk theater. Door vrijwilligers van een fijne sfeer voorzien. Biedt voldoende mogelijkheden voor kleine voorstellingen. Prima.
Gezellige middag gehad !! Het was de dag van mantelzorg. Die werd georganiseerde door Welcom, via de Gemeente Montferland. Bedankt !! daar voor.
Fantastisch theater en filmhuis! Fijn om zo'n plek te hebben in 's-Heerenberg. Afwisselende programmering. En mooi om te zien dat ze activiteiten hebben, zoals een mooie film in het kader van Achterhoek Pride.
Gisteren naar de film geweest. Klein en reuze gezellig. Prima bediening in de pauze. Een luxe voor 's-Heerenberg deze gelegenheid voor theater en film! Direct lid van de filmclub geworden en online voor volgende week opnieuw kaartjes gekocht.
Leuk gezellig klein theater/bios. Gemoedelijk.
Leuk, intiem theater, gedragen door bevlogen vrijwilligers
Multi cultureel gebouw met oa filmzaal, kinderopvang en jeugd soos.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid