facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Theater Harderwijk

Theater Harderwijk

Info

Theater Harderwijk brengt cultuur dicht bij huis. Met ruim 60 prachtige voorstellingen per jaar heeft Theater Harderwijk iedereen iets te bieden.

Geschiedenis

Deze facebookpagina wordt beheerd door Priscilla Muller (marketing/PR) en Jessica Kroeske (programmeur/directeur).

Voor vragen over kaartverkoop kun je contact opnemen met de Theaterkassa op wo t/m vr tussen 13 en 15u op 0341-42 88 99.

Adres: Stationslaan 26, 3840AB Harderwijk
Telefoonnummer: 0341428899
ln.kjiwredrahretaeht@ofni
Stad: Harderwijk
Route: Stationslaan 26
Postcode: 3840AB



op zoek naar gerelateerd: plattegrond theater harderwijk, openingstijden theater harderwijk, theater harderwijk 2018, theater harderwijk techniek, theater ermelo, rundfunk theater harderwijk, theater harderwijk adres, theater harderwijk omdenken
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Stad als Podium Stad als Podium 507 meter Het plan voor podiumprogramma op diverse plaatsen in de binnenstad.
Recensies
Prima locatie, goed parkeren en gezellig wat drinken. Muziek van Queen geweldig.
Entree en eet/drink gedeelte erg gezellig en stijlvol. De zaal viel tegen in die zin dat hij niet oploopt, waardoor je, zeker achterin, bijna niets kunt zien
Prima theater , leuke voorstellingen Zoals Queen. Gratis parkeren, gratis drankje in de pauze,
De bumba show was super maar door de vlakke vloer heel slecht te zien. Dit maakt dat we een volgende keer naar een andere plaats gaan. Heel jammer!
Een aantal maanden geleden Youp van t’Hek hier gezien. En ik merk dat ik, ondanks de leuke en gevarieerde voorstellingen in het aanbod, geen kaarten meer koop. Met als grootste reden dat ik de zaal echt waardeloos vond. Slecht zicht ik zat redelijk vooraan, geen fijne akoestiek, stoelen waar je je draai niet in kan vinden. Het personeel is allervriendelijkst, dikke duim voor hen. Maar de zaal is een dikke duim omlaag. Heel jammer.
Op een warme avond is het binnen echt snikheet, de stoeltjes lopen niet op waardoor je weinig ziet. Horeca en personeel wel goed.
Voor een theater is het heel bijzonder als de stoelen niet in een oplopende rij geplaatst zijn. Met mijn lengte is dat erg onhandig.
Deze locatie is logistiek slecht toegerust op grote groepen mensen. In de file om te parkeren, in de rij voor de entree, in de rij voor een drankje, in de rij voor de zaal, waar je op keiharde stoeltjes zit, zonder verhoogde tribune, zodat je achterin niks ziet. Het is koud in de zaal. Er is 1 in- en uitgang, waardoor de pauze totaal geen zin heeft. Als je een drankje hebt, moet je die achterover gooien omdat je de zaal weer in moet. Eruit in de file, lopend en met de auto. Er zijn echt wel verbeterpunten. Mensen die er werken zijn wel vriendelijk. Dat dan weer wel.
De zaal is gelijkvloers dus achterin zie je niets, bij de bar is niet alles verkrijgbaar, geen bewaakte garderobe. Geen aparte invaliden parkeerplaatsen vlakbij het theater. Stoelen zijn keihard wat ook logisch is voor een voormalige kazerne, de stoelen zijn blijkbaar achtergebleven. Harderwijk heeft geen echt theater erbij gekregen, meer een aula van een school
Het heet theater maar dat is het absoluut niet. De entree is mooi maar zodra je zaal in komt is het een grote tegenvaller! Achteraan is het podium slecht te zien. Akoestiek heel slecht. Had medelijden met de slechthorende mensen. 600 Man door 1 halletje naar de bar en uitgang. Nergens een bordje van nooddeur gezien. Ik beveel deze locatie niet aan voor een avondje “theater”!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid