facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Theater Geert Teis

Theater Geert Teis

Info

Toonaangevend regiotheater in Stadskanaal - met ruim 600 stoelen verrassend intiem en een programma met voor elk wat wils!

Geschiedenis

Welkom in Theater Geert Teis!

Theater Geert Teis is een begrip in Stadskanaal en wijde omtrek. Theater Geert Teis voelt voor vele Groningers en Drenthenaren als een warme deken. Als hún theater. Met rotsvast vertrouwen en goede zin keren zij regelmatig terug naar hun vaste honk. Daar zijn wij op onze beurt ongelooflijk trots op.

Dat vertrouwen is gebouwd op een aantal belangrijke pijlers: de zorgvuldige programmering met voor elk wat wils, natuurlijk de intieme zaal - waar toch ruim 600 gasten bij de artiest op schoot kunnen zitten, de gezellige sfeer in de foyer en ons theatercafé, de gratis parkeergelegenheid naast de deur, maar vooral ook de gastvrijheid van alle theatermedewerkers.

Wij vinden het een eer (en eerlijk gezegd, we vinden het ook gewoon leuk!) u te mogen ontvangen in ons, of beter gezegd, uw theater.

Heel graag tot ziens in Teis!

Adres: Geert Teisplein 2, 9501VL Stadskanaal
Telefoonnummer: 0599-631731
ln.laanaksdats@siet
Stad: Stadskanaal
Route: Geert Teisplein 2
Postcode: 9501VL


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 16:30
Dinsdag: 13:00 - 16:30
Woensdag: 13:00 - 16:30
Donderdag: 13:00 - 16:30
Vrijdag: 13:00 - 16:30


op zoek naar gerelateerd: theater geert teis geplande evenementen, geert teis programma 2017/2018, geert teis plattegrond zaal, cabarestafette geert teis, programma geert teis 2018, udi geert teis, plattegrond geert teis, terror geert teis
Recensies
Vanaf het balkon heb je prima zicht op het podium, maar oh, oh, oh, wat is de beenruimte krap. Er zijn uiteraard ergere dingen, maar het is eerlijk gezegd op deze manier geen pretje om er een paar uur door te brengen.
Het is gewoon altijd gezellig bij Geert Teis! Fijn theater, ruime gratis parkeergelegenheid. Binnen ook dik voor elkaar; mooie zaal, keurige faciliteiten en fijne zithoekjes. Personeel altijd behulpzaam en vriendelijk. Hebben hier al flink wat sporen liggen.. De voorstelling “Assepoester - De Musical” is overigens ook een aanrader!
Leuk, klein theater. We zaten op het balkon, maar hadden prima zicht op het toneel. We zaten vlak onder het plafond waardoor het wel erg warm werd. Na afloop gratis drankje zit bij de toegangskaart in. Verder veel gratis parkeerplaatsen vlakbij het theater.
Deze parkeerplaats is bestemd voor Geert Teis maar de mensen van Goud restaurant maakt er helaas ook gebruik van en nu mensen met een handicap ik zelf moet heel ver lopen voor een plek dat is niet leuk meer ze zijn er van geert teis er ook niet blij mee!!!
Fijn intiem theater. Prima geluid.
Mooier dan Paul de Leeuw kan ik het niet zeggen zie foto. Het nieuwjaarsconcert van het NNO was echt top.
Deuren naar de zaal te laat open. Ik ben 1.90 m veel te weinig beenruimte . We konden onze jas niet terugvinden , ze waren op een andere plaats gezet . Bediening in de pauze niet voldoende. Ik denk niet dat ik daar weer kom .
Het Geert Teis theater is een gezellig theater waar je door de inrichting altijd een goede plek hebt. Vriendelijk personeel en een waanzinnig goede Billy Joël experience maakt een geslaagde avond.
Mooi dak, beetje hoog
Leuk ingerichte accomodatie met relatief grote theaterhal bezichtingen volgensmij 2 hallen waar je individueel of met vrienden en familie zeven dagen per week volgensmij heerlijk kan genieten van eccentrieke voorstellingen, zeker de moeite waard!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid