facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Theater Geert Teis

Theater Geert Teis
Adres: Geert Teisplein 2, 9501 VL Stadskanaal, Nederland
Telefoonnummer: 0599 631 731
Staat: Groningen
District: Stadskanaal
Stad: Stadskanaal
Route: Geert Teisplein
Huisnummer: 2
Postcode: 9501 VL


Recensies
Het theater is een erg mooi, niet al te groot theater. Het heeft alleen een nadeel. Wij zaten op het balkon, dus hoe het op de begane grond was kan ik niet beoordelen, maar op het balkon was het verschrikkelijk warm en benauwd. Het zou fijn zijn als daar iets aan gedaan zou worden, want het was bijna niet uit te houden. Dat was echt heel jammer.
Voor eerst hier geweest. Fijn theater qua sfeer. Ik had super plaats, voor mijn rolstoel werd gezorgd. Bij verlaten zaal hadden ze echter wel even kunnen zeggen dat we niet de uitgang moesten nemen zoals de andere mensen. Want dat waren allemaal trapjes.... we moesten de ingang als uitgang gebruiken. Moet je even weten.nWel heel druk in de pauze voor de koffie.nIk heb wel een vraagje: Hebben ze in het theater geen airco? Het was nl erg heet binnen.
Net theater. Gratis parkeren in de directe omgeving. De Wc's waren schoon net als de zaal en wachtruimte.nEnige minpunt was dat er maar 1 medewerker was die de koffie en frisdrank verkocht waardoor je lang moest wachten.
Ik heb hier een leuke voorstelling gezien . Erg jammer dat je alleen in het restaurant een kopje koffie kunt krijgen die ook nog eens lauw was en zonder een koekje, en gebak hebben ze al helemaal niet. Ook waren er lange reien bij het bestellen van een drankje. Dit komt doordat idereen moest pinnen en daardoor heb je te weinig tijd voordat de voorstelling weer begon. Teleurstellend ook het geluid het is niet meer van deze tijd het was onduidelijk en te zacht.
Leuk klein theater, gaan we vaker doen!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid