facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Theater en Filmhuis De Kappen

Theater en Filmhuis De Kappen

Info

Theater en Filmhuis De Kappen

Geschiedenis

Theater en Filmhuis De Kappen zijn onderdeel van Kulturhus Haaksbergen. Naast professionele voorstellingen, vinden er in het theater ook amateuroptredens plaats.
In Filmhuis De Kappen worden in de regel jonge, bijzondere films vertoond.



"Coöperatie De Kappen, huiskamer van Haaksbergen, wil één van de mooiste voorzieningen voor en door Haaksbergenaren zijn. Als open, brede, ondernemende, sociaal-culturele voorziening onderhoudt zij intensieve relaties met scholen, verenigingen, sociale instellingen, ondernemingen en burgers. Als huiskamer van Haaksbergen beschikt zij over vele faciliteiten, waaronder een bibliotheek, theater, keuken, bar, meerdere ontmoetingsruimten, verhuurzalen en een kunstzaal als expositie- en vergaderruimte."
Adres: Sterrebosstraat 2, 7481 DD Haaksbergen
Telefoonnummer: 053-5730250
ln.negrebskaahsuhrutluk@retaeht
Stad: Haaksbergen
Route: Sterrebosstraat 2
Postcode: 7481 DD


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:00
Dinsdag: 08:30 - 17:00
Woensdag: 08:30 - 17:00
Donderdag: 08:30 - 17:00
Vrijdag: 08:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: de kappen in haaksbergen, openingstijden de kappen haaksbergen, plattegrond theater de kappen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Theater de Bouwmeester Theater de Bouwmeester 502 meter Klein theater waar het altijd gezellig is!
Teatro Productions Teatro Productions 748 meter Personeelsfeest gehad bij ‘t Stienboer, in de avond een geweldige pubquiz gehad en ee...
Recensies
Vandaag start WAK..Amateur kunst. Helaas erg weinig ruimte voor de schilderijen, maar wel leuk. Erg rustig bij de openings er was nog meer te doen later. Succes.
Prima theater, alleen ernstig verouderde stoelen. Ik <65 kg kon de plank onder de zitting goed voelen. De stoelen en armleuningen zijn extreem smal, waardoor een iets breder persoon over de stoelen naast zich heen steekt. Drankje in de pauze, garderobe en ontvangst prima. Geluid en licht ook
Makkelijk bereikbaar Kulturhuus/ theater/bioscoop met heerlijke zitstoelen. Gratis parkeergelegenheid oa. aan de achterkant van het pand. Modern gebouw,grote bar met veel gezellige zitjes.Vriendelijke vrijwilligers, de moeite waard voor een heerlijk avondje uit! Wij komen zekers terug.
Mooie zaal en bar, maar de gangen zijn krap. In de pauze is het lastig om bij de toiletten en bar te komen. De parkeerplaats biedt niet heel veel plek. Personeel is vriendelijk. Prijzen voor drankjes zijn redelijk.
Heel veel dank voor de via fb actie gewonnen kaartjes met cd Wildfire voor de voorstelling van Niels Geuzenbroek. We hebben er van genoten. Gezellig en goed! Zeker niet de laatste keer, dat we een voorstelling bij De Kappen bijwonen. Gezellig intiem theater
Gezellig theater. De kwaliteit van de stoelen had wel beter gekund. En als je lange benen hebt, dan kan je ze niet goed kwijt.
Met onze muziektheatergroep 'A Muse' treden wij al enkele jaren op in De Kappen. De Kappen is een fijn theater dat openstaat tot overleg over allerlei mogelijkheden. Wij voelen ons hier elk jaar weer thuis en kunnen haast niet wachten tot november '18, zodat we hier weer met veel plezier kunnen optreden.
Na een fikse verbouwing c.a. is theater De Kappen weer op 15 september 2018 in nieuwe setting met Kulturhus, Bibliotheek etc. heropend. Fraai resultaat met beperkte middelen bereikt.
Gevarieerd aanbod van cultuur, theater en film voorstellingen. Veel lokaal ook. Vrijwilligers zijn behulpzaam en vriendelijk. Consumpie is meestal inbegrepen.
Mooie en nette zaal... duurde alleen lang voor je een drankje kon bestellen, maar dat mocht de pret niet drukken
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid