facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Theater De Willem

Theater De Willem

Info

Theater De Willem in Papendrecht



"Theater De Willem is een gezellige schouwburg zonder kouwe drukte. We hebben elk seizoen een programma van ruim honderd voorstellingen met familievoorstellingen, cabaret, muziek, musical, toneel en nog veel meer!Bij Theater De Willem kun je gratis voor de deur parkeren, de zaal is ook met 500 bezoekers lekker intiem en de entreeprijzen zijn altijd schappelijk.Theater De Willem is het adres voor een onbezorgde theaterervaring!"
Adres: Van der Palmstraat 4, 3351 HA Papendrecht
Telefoonnummer: 078-641 14 21
Stad: Papendrecht
Route: Van der Palmstraat 4
Postcode: 3351 HA



op zoek naar gerelateerd: theater de willem papendrecht plattegrond, theater de willem papendrecht theater de willem 22 april, de willem papendrecht agenda, de willem papendrecht school, theater de willem papendrecht programma, theater kunstmin, buurman en buurman theater de willem, ticketshop de willem papendrecht
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Recensies
Een alleraardigst theater gevestigd in een het schoolgebouw van Willem de Zwijger. Grote parkeerplaats voor de deur met enkele invalide parkeerplekken. In de foyer allerlei koffie en frisdranken. We hebben een leuke voorstelling gezien van de Ashton Brothers. Hilarisch, deze jongens zijn geniaal. Echt een leuke avond, en na afloop is er een drankje bij de ticket inbegrepen.
Fijn theater. Goed bereikbaar. Helaas niet genoeg parkeerplaatsen indien uitverkocht. Vriendelijk personeel. Kortom heerlijke avond gehad met enthousiast publiek.
We hebben de theatershow van Merlijn Weerdenburg gezien. De ontvangst was helemaal goed. Wij zaten op de tweede rij met prima uitzicht op het podium. Helaas zaten we wel erg dicht op de geluidsbox. Maar we hebben er echt van genoten. Ook na de voorstelling nog even een drankje gekregen
De Willem is een heel gezellig theater, waar wij al heel lang komen, het is lekker dichtbij, lekker knus en vriendelijk personeel. Jammer dat alleen acties, zoals een tweede kaartje gratis van een voorstelling, die vermoedelijk niet geheel is uitverkocht, niet geldt voor mensen die reeds een kaartje hebben gekocht. In ons geval bedroeg dit toch 36 euro en daar kan je leuke dingen voor doen.
Prima theater, de Willem. Gisteren avond swingen met Dennis van Aarsen. Een pracht van een productie van mv Excelsior. Volle zaal. Alleen te weinig barcapaciteit
Fijn theater. Tot nu toe altijd op alle plekken goed zicht gehad. Drankje in de pauze of na afloop indien geen pauze bij de voorstelling is inbegrepen bij het kaartje.
We zijn bij de voorstelling van Woezel en Pip geweest in Theater De Willem in Papendrecht. Hele leuke show!! In het theater werden we door zeer vriendelijk personeel ontvangen.
Kleinere intieme zaal dus heel gezellig.. vriendelijk personeel
Gezellig prima georganiseerd theater met goede programering.
Leuke middag met mijn kleindochter jammer dat we op vijfde rij zaten misschien een tip jongere kinderen meer naar voren
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid