facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Theater de Omval

Theater de Omval

Info

Theater De Omval is sinds 1996 gevestigd in een opmerkelijk gebouw van de architect Sjoerd Soeters. Het theater is al jaren het culturele hart van Diemen.

Geschiedenis

Theater de Omval is het culturele hart van Diemen met een uitgebreid programma van theater, cabaret, jeugdvoorstellingen, film en muziek.

In ons theatercafé/restaurant Blauw kunt u voor en na de voorstelling terecht voor een drankje en een hapje.

Naast de Theaterzaal verhuren wij maar liefst 8 zalen voor cursussen, vergaderingen, congressen, feesten en andere bijeenkomsten.



"Theater in het hart van Diemen met een uitgebreid aanbod aan cabaret, film, toneel, jeugdtheater en muziek. Bij Grand Café Blauw kun je terecht voor een kopje koffie, een lekkere lunch of een gezellige borrel op het zonnige terras. De Omval beschikt daarnaast over verschillende goed uitgeruste vergaderzalen en cursusruimtes."
Adres: Ouddiemerlaan 104, 1111 HL Diemen
Telefoonnummer: 020-6001897
Stad: Diemen
Route: Ouddiemerlaan 104
Postcode: 1111 HL


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 22:30
Dinsdag: 09:00 - 22:30
Woensdag: 09:00 - 22:30
Donderdag: 09:00 - 22:30
Vrijdag: 09:00 - 22:30


op zoek naar gerelateerd: de omval diemen openingstijden, theater huren, omval diemen zaal huren, theater k, grand cafe blauw diemen, theater amstelveen, de omval diemen vacatures, de omval amsterdam nieuwbouw
Recensies
Heel grappig theater, waar je nog iets kunt eten en drinken, best heel gezellig! misschien een beetje truttig maar wel leuk!
Heerlijk! Lekker lunchen in restaurant dan filmpje pakken of boek lezen kan allemaal
Leuk theater in Diemen, met een goed gevulde agenda. De rode wijn was overigens heerlijk.
Lekker knus en een sublieme ambiance
leuke voorstelling van jay. na de show nog n drankje gedaan was erg gezellig.
Knus theater, vriendelijke medewerkers, en parkeren voor de deur. Een heerlijk alternatief voor de altijd overvolle theaters in amsterdam centrum. Daar rij ik graag voor om!
De mogelijkheid om heerlijk wat te drinken. Hier heb je ruimtes die je kunt huren of een theater zaal. Er is vaak van alles te doen. Op dit moment wordt er een nieuw deel aangebouwd. Ik ben benieuwd hoe het gaat worden.
Leuk klein theater waar bekende artiesten hun programma's uitproberen voor een schappelijke prijs! En je kan lekker en drankje voor een na de voorstelling nuttigen. Een gemoedelijke locatie.
Zijn ze nog aan verbouwen maar als het klaar is wordt heel mooie en moderne theater
Stoelen zijn veel beter, netjes verbouwd!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid