facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Theater De Leest

Theater De Leest

Info

Hét theater en filmtheater van Waalwijk en De Langstraat. Zes avonden per week gratis parkeren na 18 uur! (op vrijdag(koop)avond geldt tot 21 uur betaald parkeren).

Geschiedenis

Hét theater en filmtheater van Waalwijk en De Langstraat. Zes avonden per week gratis parkeren na 18 uur! (op vrijdag(koop)avond geldt tot 21 uur betaald parkeren).



"Theater De Leest is hét theater en filmhuis van Waalwijk en omstreken. Jaarlijks brengt Theater De Leest in twee theaterzalen 521 en 201 stoelen circa 240 theatervoorstellingen en 250 bioscoopfilms en vinden er 200 zakelijke en sociaal-culturele evenementen plaats. De Leest ontvangt per seizoen ruim 90.000 bezoekers.De theaterkassa is telefonisch bereikbaar 0416-331751 op werkdagen van 11.00-13.00 uur. De balie is geopend van di-vr van 11.00-13.00 uur."
Adres: Vredesplein 12, 5142 RA Waalwijk (gemeente)
Telefoonnummer: 0416 334746 / 331751 (theaterkassa)
ln.tseeled@ofni
Stad: Waalwijk
Route: Vredesplein 12
Postcode: 5142 RA



op zoek naar gerelateerd: theater de leest geplande evenementen, de leest programma 2018, de leest programma 2017/2018, de leest film, de leest waalwijk parkeren, theater tilburg, bespreekbureau de leest waalwijk, filmclub de leest
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
MusicalClass Waalwijk MusicalClass Waalwijk 110 meter Prettig centrum waarbij kinderen en volwassenen zich creatief kunnen ontplooien. Soms...
Winterdijk30b Winterdijk30b 595 meter Super gezellig, mooie voorstelling
Muziektheater Langstraat Muziektheater Langstraat 801 meter Muziektheater Langstraat is terug! Wil jij aan een semi-professionele musicalproducti...
Scattando Productions Scattando Productions 2 km Scattando Production Uitvoerend en ondersteunend van en voor evenementen en theater....
Recensies
Gezellige avond met guilty pleasures. Daarna nog muziek van 538 DJ in de bar. Erg leuk.
Mooie show van Tineke Schouten "Dubbel" volle zaal en goede sfeer. Achteraf lekker drankje, top avond.
Ik kom graag in dit erg gastvrij theater in Waalwijk. altijd goed verzorgd, super afwisselend programma, arthouse films en populaire films. Kleine zaal boven verwent je met opvallende en in opkomst theater makers. Ik ben trots weer kaartjes te hebben dit jaar!
Een prettig, niet te groot theater. Leuke previewavond gehad op 1 november zie foto. Bij voorkeur gaan wij naar onze favorieten in Theater De Leest.
Knus theater met ruime lobby. We hadden deze avond prachtige plaatsen op het balkon, maar mensen met wat langere benen hebben niet al te veel beenruimte.
Binnenkomst gevoelig voor opstoppingen. We hadden plaatsen op 3e rij aan zijkant, je zit dan heel raar schuin voor podium. Parkeren in omgeving een ramp als je niet bekend bent.
Samen met de kinderen naar de nieuwe avonturen van Pinokkio. Een voorstelling van kindermusicalgroep de notenkrakers. Een hele leuke avond gehad. Mooie samenzang en solo's. Met Japie voorop. En goede dansacts.
Helemaal top de zaal en de service is goed ik heb nu al weer kaartjes gekocht voor een voorstelling in mei
Mooi theater! Goed bereikbaar en gratis parkeren. Wel op tijd komen voor een gratis plekje. Tijdens de pauze een gratis pauze drankje... Top
In Waalwijk centrum gelegen Theater De Leest is een prachtig theater. Mooi van binnen. De rabozaal heeft heerlijke stoelen waar je het een hele poos op volhoudt. Niet super groot maar wel heel gezellig en mooi ingericht. Mocht er weer een interessante voorstelling komen, dan zal ik er zeker weer bij zijn. Deze keer bij Jeroen van der Boom geweest. Gewoon fantastisch.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid