facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Theater de Koornbeurs

Theater de Koornbeurs

Info

Hét podium voor theater en film in Franeker!

Geschiedenis

Theater De Koornbeurs is gevestigd in een monumentaal pand in de historische binnenstad van Franeker. Dit theater biedt een veelkleurig palet aan voorstellingen van cabaret, toneel, dans, (pop)muziek tot wervelende shows. Daarnaast worden er iedere dinsdag inspirerende arthouse films vertoond.

Voor meer informatie over ons programma zie onze website: www.theaterdekoornbeurs.nl

Adres: Noord 2, 8801KP Franeker
Telefoonnummer: 0517-396363
ln.sruebnrookedretaeht@tsop
Stad: Franeker
Route: Noord 2
Postcode: 8801KP



op zoek naar gerelateerd: koornbeurs franeker parkeren, koornbeurs franeker openingstijden, filmhuis franeker programma, plattegrond koornbeurs franeker, theater harlingen, koornbeurs franeker vacature, bioscoop franeker, de koornbeurs delft
Recensies
Goede ontvangst! Makkelijke route naar de artiestenfoyer..
Fijne avond gehad alles goed geregeld, heb erg genoten
Prima theater . Muziek klinkt geweldig. En een hele gezellige bar. Een top avond gehad met de CCR tribute band The Fortunate sons.
Mooi theater, kleinschalig en gerund door enthousiaste vrijwilligers. Goede communicatie en veel mogelijkheden tot meedenken en -werken. Mooie zaal, prettige ambiance.
Prima ervaring, goed geluid, fijne ontvangst. Wij zaten op het balkon, zicht was voor ons net te zien, de mensen achter ons hebben het als iets minder ervaren.
Wat een fijn theater! Met veel plezier hebben we hier onze voorstelling 'Ei!' mogen spelen. Een kinderopera van Opera Dolleboelja. Perfecte samenwerking met een topteam aan technici. We komen graag terug :-
Super theater met goede stoelen en goede lichtinval
Mooie lokatie voor theater en film
Leuk klein theater in Franeker. De ingang zat er wat lelijk uit waardoor ik eerst lage verwachtingen had. Bij de deur stond een alleraardigste man. Ik zat te stuntelen met mijn telefoon en de kaartjes en de beste meneer kon zijn geduld daarbij bewaren. Eenmaal binnen zag het er allemaal veel beter uit. De stoelen in de zaal zaten prima. Je hebt overal goed zicht op het toneel. In de rust kregen we een drankje van het theater.
Wat ik fijn vind is dat deze locatie niet heel groot is. We hebben nu een paar cabaret voorstellingen mogen meemaken waarbij je veel interactie met de cabaretier hebt. Als je niet vooraan wilt zitten moet je niet rij D bestellen. Wij dachten daarmee niet vooraan te zitten maar zaten dat dus wel.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid