facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Theater De KiK

Theater De KiK

Info

Theater De KiK is een plek waar mensen met elkaar genieten van cultuur. Er zijn wekelijks theatervoorstellingen en films te zien en er worden dagelijks muziek-, theater- en danslessen gegeven. Er is een breed pallet aan cursussen voor jong en oud.

Geschiedenis

Theater De KiK is een theater in het centrum van Elst Gld dat toneel, cabaret, dans en muziektheater programmeert voor een zo breed mogelijk publiek.
Een ontmoetingsplek in de gemeente Overbetuwe waar mensen met elkaar kunst en cultuur kunnen beleven.

Word nu vriend van De KiK. Vrienden van Theater De KiK helpen mee om een aantrekkelijk aanbod aan voorstellingen te kunnen programmeren. Meld je aan op: http://theaterdekik.nl/vrienden/

Adres: Dorpsstraat 39, 6661 EG Elst, Gelderland, Netherlands
Telefoonnummer: 06-11031923
Stad: Elst
Route: Dorpsstraat 39
Postcode: 6661 EG


Openingstijden

Maandag: 15:00 - 23:00
Dinsdag: 15:00 - 23:00
Woensdag: 14:00 - 23:00
Donderdag: 15:00 - 23:00
Vrijdag: 14:00 - 23:00
Zaterdag: 09:30 - 14:30


op zoek naar gerelateerd: Theater Arnhem, Theater Buitenpost, Theater 5 februari, Theater Arnhem agenda, The Kik hertaalt Eurovisie, Theater de Klif, Blokfluitles Elst, Drumles Elst
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
VocalStudio Elst VocalStudio Elst 934 meter Zangles met professionele opname: Er kan direct teruggeluisterd worden en na de les n...
Gitaar en Zangles Elst Gitaar en Zangles Elst 1 km Gitaar en Zanglessen Elst Gelderland
Drumschool Fred Lankamp Drumschool Fred Lankamp 2 km Altijd plezierig en deskundig zonder te gaan vervelen iedere keer vernieuwend.
Recensies
Het is een intiem theater...wij waren er nu voor de 2e keer om naar de dance performance van onze kleindochter te kijken...apentrots natuurlijk!!! Ik weet dat er ook vaak optredens zijn van artiesten en dat er ook regelmatig films vertoond worden. Zou hier zeker vaker willen komen....voor de zakelijke kant...er is midden in het centrum van Elst bij De Kik voldoende parkeergelegenheid.."in het land van Tap"!!!
Leuke programmering, voorstellingen met een pauzedrankje en dankzij de hartelijke ontvangst van Rita, Henk en Lle vrijwilligers voelt het alsof je in je eigen huiskamer bent. Ook voor zakelijke bijeenkomsten zijn er goede mogelijkheden. Een aanrader!
Altijd super gezellig en vriendelijk. Mooie optredens, gezellige bar. Een prachtige aanwinst in de gemeente overbetuwe.
Een huiskamer gevoel ,alleen de stoeltjes zouden wat zachter mogen wat mij betreft
Leuk theater niet groot maar goed en gezellig
Hier geweest voor de opening van het culturele seizoen. In dit theater treden vaak wat minder bekende lokale artiesten op. Zitten vaak verassend goede acts tussen.
Klein, knus en gemoedelijk theater. Goede corona-check. In de pauze goede doorstroom aan de bar, omdat er geanticipeerd was op de bestellingen en de wijntjes dus al klaar stonden om te pakken. Leuk en enthousiast publiek. Wel een of meer hoesters in de zaal wat ik niet fijn vond.
Dit is zo'n plek waar je graag wil zijn. Het is een knus theater met de meest vriendelijkste mensen die in de theaterwereld rondlopen. Als je binnenkomt voel je dat ze allemaal hart hebben voor theater. Nu hopen dat de zaal weer flink vol zit komend seizoen.
Ik volg daar flamenco lessen. Prachtige locatie waar je ballet lessen en muzieklessen kunt volgen maar ook een locatie waar voorstellingen te zien zijn in een knus theater. Na de les of voorstellingen nog even na kletsen met een drankje. Gastvrije locatie met allemaal lieve mensen.
Bijna onvindbaar, maar gelukkig toch gelukt! Bewegwijzering voor voetgangers zou geen overbodige luxe zijn
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid