facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Theater Cafe

Theater Cafe
Adres: Kloosterwandplein 158 , Roermond 6041 JA, NL
Stad: Roermond
Route: Kloosterwandplein 158
Postcode: 6041 JA



op zoek naar gerelateerd: Menukaart Oranjerie Roermond, Van der Valk Roermond menukaart, Hotel restaurant Roermond, Restaurant Oranjerie Roermond, Theater Roermond, Arresthuis Roermond restaurant, Brasserie Roermond, Oranjerie menukaart
Recensies
2 heerlijke nachten gehad! Ontbijt goed geregeld, goede bedden maar de kamer verouderd. En vaak storing op de tv. Designer outlet en bioscoop 10 min wandelen.
Nette, kamer, niet speciaal maar wel schoon en goede bedden. Eten is zoals altijd top. Personeel is vriendelijk en adequaat.
Super mooi hotel ! Heerlijk geslapen. Super mooie kamer!
Heel servicegericht hotel, kamers verdienen wel een renovatie, vooral de badkamer. De kamers zijn allemaal zeker schoon alleen gedateerd. De begane grond verdieping is wel prachtig gerenoveerd.
Gedateerde kamer, gangen en badkamer. Jammer, de beneden verdieping is erg mooi en hierdoor valt des te meer op dat de kamers gedateerd zijn. Vriendelijk personeel. Lekker gegeten. Prachtig uitzicht vanaf de 9de verdieping maakt veel goed.
Super Mooi en groot aan de binnenkant. Mooi uitzicht ook. Lekker eten!
De boeking was niet goed doorgekomen. Waren wat dingen anders als in de bevestiging stond. Was een teleurstelling maar uiteindelijk kosteloos geannuleerd. Wij hadden onze mondkapjes laten liggen. Deze zijn kosteloos naar ons terug gestuurd. De service was keurig van dit hotel. Wie weet tot in de toekomst!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid