facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor The Yoga Box

The Yoga Box

Info

The Yoga Box biedt Yinyogalessen aan. Tijdens de les blijf je 3-5 min. in een yogahouding. De houdingen werken oa op je bindweefsel. Kom het zelf ervaren!

Geschiedenis

Yogastudio



""Ontdek de ultieme ontspanning met Yin Yoga bij The Yoga Box in Blerick. Geniet van diepgaande stretches, meditatieve ademhaling en rustgevende houdingen. Ontdek de voordelen van Yin Yoga voor zowel lichaam als geest. Bezoek onze yogastudio in Blerick en vind innerlijke balans en sereniteit. Meld je vandaag nog aan voor een Yin Yoga-sessie bij The Yoga Box!""
Adres: Kerkstraat 27, 5981 CD Panningen
Telefoonnummer: +31645351570
Stad: Panningen
Route: Kerkstraat 27
Postcode: 5981 CD


Openingstijden

Maandag: 19:15 - 20:15

Recensies
Evelien is een fijne teacher die je langzaam in een houding laat gaan en helpt jezelf in de diepere ontspanning te brengen, weekelijkse vernieuwing van inspirerend theorie over van yinyoga/meridianen/organen etc. is een mooie toevoeging aan de les. Gun deze mooie weekelijkse reis in jezelf..........
Evelien is een rustige, gemotiveerde, super yoga teacher! Ze biedt yoga aan en past die indien nodig aan op een eigen niveau. Ook als je dingen niet mag of kan doen, zorgt ze voor een goed alternatief.
Hele fijne yogastudio, veel licht, ruim en goed bereikbaar. De docent is no-nonsense en niet zweverig met een heerlijke spontane humor. Evelien laat je voelen dat je met beide benen op de grond kunt staan en meer mag lachen in je leven. En af en toe een rake wijsheid die je laat nadenken. Fijn voor lijf en hoofd.
Heerlijke les om even helemaal tot rust te komen.
Goede lessen, kundige docent. Een echte aanrader!!!
Enthousiaste docente. Gevarieerde lessen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid